Automatisk oppblåsbar redningsvest

Til salgs
790 kr
AQUARIUS AUTOMATISK OPPBLÅSBAR FLYTEVEST / REDNINGSVEST 150N rød/blå
Bestilles på vår webside: www.vestspesialisten.no

Tekniske spesifikasjoner:
Brystvidde - 80 - 125 cm.
Vektklasse - Over 40 kg
Oppdrift - 150 N
Gass - 33 GRAM CO2
Vesten er godkjent i samsvar med DIN EN ISO 12402-3
Føres i mørkblå eller rød.
Gir deg sikkerhet på vannet uten å kreve mye plass eller være til hinder for bevegelse. Topp design og håndverksmessig kvalitet. Sterkt nylon yttermateriale. For ekstrakomfort er vesten utstyrt med neopren halskrage.

Oversiktlig beskrivelse av hvordan vesten betjenes er påsydd på innsiden (bilde). Tre store reflekser kommer til syne etter oppblåsing for økt synlighet i sjøen. Vesten er komfortabel og grei å svømme med etter oppblåsing (se video). Kan leveres med regenereringskit om ønskelig. (pris 180,-).

Av sikkerhetshensyn har denne vesten 3 uavhengige oppblåsings-mekanismer: 1. AUTOMATISK - Vesten fylles med CO2 etter ca. 5 sek i vann. Etter bruk må patron og pastill fornyes (regenereringskit).
2. MEKANISK - Vesten fylles med CO2 etter manuell perforering av patronen. Dette skjer gjennom å å trekke i det dedikert plast håndtaket. Etter bruk må patron fornyes. 3. MANUELL - Vesten kan fylles med luft ved å blåses med munnen gjennom røret til venstre (4-5 innblåsinger er alt som skal til). Kan også benyttes til å fylle ytterligere luft i vesten ved behov etter automatisk/mekanisk fylling. Denne redningsvesten er utstyrt med sele og sikkerhets line samt "LIFT" belte og redningsfløyte.

Alle Aquarius pneumatiske redningsvester er utstyrt med: bruksanvisning og serviceinfo (serviceinfo er festet til den automatiske utløsermekanismen, for oversiktlig veiledning ved service (se bilde). Leveres i praktisk oppbevaringsbag med borrelåsåpning.
Tilstand Ny

Generell info

Vestspesialisten.no ble stiftet i 2014 med tilhold i Sandefjord.

Etter å ha solgt kvalitets flytevester i en årrekke, så vi behovet for en landsdekkende uavhengig leverandør av designer flyte og redningsvester i Norge.

Vi tester vestene jevnlig for funksjonalitet og produktutvikling. Vi søker til enhver tid å ha de mest funkskjonelle og tilpassede vestene til ulike behov samt å være best på design.

Vestene bestilles primært igjennom nettside www.vestspesialisten.no (Paypal/Visa(Master)

Firmaet er registrert i Brønnøysund med org.no. 986 047 247 Våre samarbeidspartnere: Namsvatn Padlesenter i Nord Trøndelag v. Rolf Lavik (www.namsvatn.no)

Sandefjord, 3219 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 114599522
Sist endret 16. des. 2020 21:48

Rapporter annonse