Trollvac Vakuum poser med struktur - Ekstra tykk, kanskje Norges størst utvalg

Til salgs
99 kr
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele 105my
Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner

Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)

Mengde: 100 poser i pakken

Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand

Gode barriere-egenskaper

Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat får på forespørsel.

Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)Vi har rundt 24 forskjellige ferdigkuttede pose - størrelser på lager, disse er perfekt egnet for alle merker av vakuum pakkere samt også et bredt utvalg av vakummruller/salger som du kan klippe til de lengdene du selv ønsker

Er det poser du ikke finner hos oss eller ønsker egne poser med text/logo på har vi også mulighet til å levere dette (da ved minimum bestilling) Tak kontakt for tilbud.

Vakuum pakking er den mest moderne og beste måten å holde maten fersk på. Knapt noe er så allsidig i bruk som en Vakuumpakkemaskin, kun fantasien setter begrensninger for bruken.
Du vil bli overrasket over hvor effektivt vakuum forlenger levetiden på mat.
Spesielt for kjøtt, fisk, ost, pølse, brød, grønnsaker og frukt.
Plasten som benyttes, det vil si poser og ruller i forskjellige størrelser er solide og tåler både koking, microovn og frys. Posene kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskinen, de kan da brukes om igjen.
Vakuumpakning er enestående, det er rett og slett økonomisk smart. Du kan dele opp matvarene i porsjonsstørrelser, vakuumerer og fryser ned eller legger i kjøleskapet. Vakuumet er også med på å beskytter mot frostskader som ellers oppstår fort.

Vakuumposer som passer til kammer-maskiner se egen annonse .

Sjekk også ut våre annonser på vakuum maskiner.

Raske Levering!
Tilstand Ny

Generell info

Foodstuff Import AS gjennom våre nettbutikker www.scanholm.no www.thechef & www.Krydderia.no tilbyr kunden et stort utvalg av Krydder, Naturtarm, Kunsttarm, Røykespon, vakuumprodukter, Røykmaskiner, kjøkkenmaskiner, pizzastål, grillutsryr og masse mer.

Vi sender alle pakker via posten, eventuelt er det mulig å hente pakker ved våre lokaler.
Rask Levering!

Revetalkollen 12, 3174 Revetal

Annonseinformasjon

FINN-kode 113477151
Sist endret 3. des. 2020 07:27

Rapporter annonse