Video

FRI FRAKT Hjørnesofa Vegas 236x151x95 cm

Til salgs
8 690 kr
Vakkert stilig hjørnesofa, legg sjarm til leiligheten din, veldig komfortabel. Hjørnesofa er laget av materialer av høy kvalitet, perfekt for en avslappende kveld med familie og venner. Den modellen har sovefunksjon og prkatisk oppbevarinSove overflate: 206 x 146 cm
Vegas er et ekstremt elegant sofa for en moderne stue eller et stilig ungdomsrom. Enkel design, solid utførelse, stoff er myk til berøring, flammehemmende og antibakteriell.

Stoppede sider og ryggputer gir møblene en unik karakter og nåde. Vi tilbyr 3 fargevarianter, blant annet vil du sikkert finne den perfekte løsningen for ditt interiør. Dine gjester vil beundre og bli glade.
Den presenterte sofaen er en toppmøbel til ungdomsrom. I løpet av dagen er det for hvile, om natten gir en sikker og fredelig søvn.

En praktisk oppbevaring er verdt å nevne fordi takket være det kan du enkelt holde orden og du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal gjemme sengetøyet ditt om dagen.

Hjørnesofa er universell. Du trenger ikke å velge siden av hjørnesofa fordi den kan du montere på høyre eller venstre side.Sofa egenskaper:

Sofa med sove funksjonbeholder for sengetøy


Materiale:

Stoff - velur
Tilstand Ny

Generell info

Prisen gjelder for selv montering av møblene. Det er mulig at vi kan komme og montere møblene hjem til deg.

Vi kan levere varen hjem til deg for en svært gunstig pris. Ta kontakt for pris informasjon på e-post eller mobil

Solavegen 25, 4352 Kleppe

Annonseinformasjon

FINN-kode 110417305
Sist endret 26. nov. 2020 17:45

Rapporter annonse