Video

Basseng -25% Isolert og honeykomb-forsterkning

Til salgs
145 000 kr
Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng spesialtilpasset nordisk klima, til konkurransedyktige priser. Leverandør av våre basseng er velkjente, danske Bevo Nordic og vi har enerett for salg i Norge.

Bassengene blir produsert etter våre instrukser og vi stiller strenge krav til kvalitet. Konstruksjonen består av lagvis oppbygging av det slitesterke glassfibermaterialet vinylester. Dette må ikke forveksles med lavkvalitets alternativ polyester. Våre basseng er også forsterket med stål, leveres med honeykombkjerne og 30mm polyuretan Isolasjon. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 3 ganger bedre enn normal husisolasjon.

Ta kontakt dersom du ønsker et uforpliktende tilbud, eller om du vil se, ta og føle på et slikt kvalitetsbasseng i drift. Vi har levert flere hundre glassfiberbasseng rundt hele landet og vi gir livstidsgaranti på konstruksjonen. Produktet kan man regne med har en konstruksjonsholbarhet på mer enn 50 år. Dette er langt over levetid på alle stål eller betongbassenger.

Vi er kjent med at det finnes øst-europeiske aktører som gir inntrykk for at de selger tilsvarende basseng, men i realiteten er dette prisgunstige kopier laget av polyester, hvor osmose og råte er et velkjent problem.
Tilstand Ny

Generell info

Tel: 90099999 / 40403314
www.bassengutstyr.no

Norges største leverandør av private svømmebasseng og utstyr. "Erfaring siden 1998, gode omtaler og kundemasse på tilsammen 25.000 bassengkunder, gir stor trygghet."

Bassengutstyr AS er direkteimportør uten fordyrende mellomledd. Det gjør at vi kan tilby produkter og tjenester av høyeste kvalitet til markedets beste priser. Vi er stolte over å være Norges desidert største leverandør av private svømmebasseng og utstyr og vi har hele 22 års erfaring i bransjen og kan takke vårt dyktige team bestående av kvalifiserte og engasjerte mennesker.

skinmoveien 2, 3270 Larvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 107300404
Sist endret 12. okt. 2020 20:11

Rapporter annonse