TMT OKI Pro 8432WT A3 Transferprinter

Til salgs
69 000 kr
TMT OKI Pro 8432WT A3 Transferprinter printer
Den helt nye OKI Pro8432WT A3-modellen er ankommet – den er betydelig mindre i størrelse og har ny toner konfigurasjon sammenlignet med den forrige A3-modellen. Maskinen har et omfattende utvalg av alternativer til utskrifter for plagg og salgsfremmende produkter og substrater. Den kompakte A3-skriveren leveres med vår skreddersydde SpaceControl 4 -programvare for å håndtere og bistå med fargestyring og papirvalg.

Den nye A3 Pro8432WT-modellen supplerer den eksisterende hvittoner TMT / OKI Pro7411WT A4XL-modellen og gir potensielle brukere et valg som passer deres individuelle behov og budsjett.

Alle TMT / OKI-skrivere leveres med en standard 3 års garanti.

TMT / OKI-løsningen er ganske enkelt det beste innledende alternativet for digital bildeoverføring. Skriverne er raske, gir enestående bildekvalitet og er rimelige. Oki benytter den nyeste teknologien av hvit toner og mengden av applikasjoner fortsetter å vokse og inkluderer bl. a.100 % bomull, denim, nylon, polyester, metall og skinn med mer, uansett farge.

TheMagicTouch gjør det mulig for mangfoldet å komme inn i markedet for småopplag og personalisering uten større økonomisk risiko eller kapitalinvestering.

CMYW – Først innen digital fullfarge skriving
Cyan
Magenta
Yellow
White
***************

Banebrytende teknologi
Inkl. programvaren: Spacecontrol 4
Individuell og rask tilgang til fullfarge trykk
Trykk antall etter ønske
Fullfarge trykk på mørke tekstiler
Transfer papirene fra TheMagicTouch tillater lave temperaturer
Perfekt i kombinasjon med WOW godkjent varmepresse
Passer utmerket med TMT Maxi, TMT Major og TMT Premium
Trykk på ulike substrater
Tekstiler
Bomull
Nylon
Polyester
Harde overflater
Skinn
Hud (Temporary Tattoo)
Bokmateriell
Trevirke
Lys
Glass
Skilt
mm

Interessant?
Vi ønsker deg velkommen til en demonstrasjon på hva printeren kan gjøre. Ta kontakt for å avtale tid på telefon 32 16 16 20.
Tilstand Ny

Generell info

The Magic Touch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i 54 land. TheMagicTouch Norge AS leverer komplette løsninger for Transfertrykk, folietrykk, sublimeringstrykk og print and cut til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Alle leveranser skjer med Bring, om annet ikke er avtalt.
Pakkevekt > 35 kg, vil bli regnet ut etter Bring sine satser og lagt til på faktura.

Ved første gangs kjøp til bedrifter og alle bestillinger fra privatkunder: Forhåndsbetaling inn på konto eller kontant betaling ved henting. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).
Eksisterende kunder: Betalingsfrist 14 dager fra fakturadato.
Alle maskiner (skrivere, presser, plottere) forskuddsbetales eller betales kontant ved levering. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).

Frakt tilkommer, priser er eks.mva

Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Annonseinformasjon

FINN-kode 101742307
Sist endret 5. nov. 2020 09:19

Rapporter annonse