Lagervare. Aquaspa firkantet spabad 600L en skikkelig prisutfordrer.

Til salgs
4 700 kr
Fantastisk bra pris i disse dager hvor mange er utsolgt!
Aquaspa har innebygget motor og kan benyttes hele året.

Holmen Marine opererer ikke med kunstige førpriser, tilbudsprise enten i prosent eller nåpris.

Det er kun Aquaspa og Mspa som har innebygget motor av oppblåsbare transportable spabad for alle årsider.

Vi tror alle at vi kan gjøre et godt kjøp når et spabad er satt ned med antall prosent som utgjør mange penger. Men sannheten er vel at selv om de er nedsatt er de likevel ikke billigst.
Det er ingen som gir bort noe i dette landet, men noen leverandører velger kun lave priser og ingen førpriser.

Det er fra slutten av august og utover høsten, vinteren og tidlig vår hvor det virkelig er fantastisk med et varmt utendørs spabad!

De fleste kjøper et oppblåsbart transportabelt spabad med termostatstyrt varme for bruk bare om sommeren, men forleng gjerne sesongen når dagene blir kortere, luften er klarere og utetemperaturen lavere:).

Aquaspa 05/2020 modell firkantet 155x155cmx65cm 600 liter.
Plass til 2 voksne. Det medfølger standard 1 filter, trykkmåler, sort vinylduk underlag og repsett.

Hvis det er flere detaljbilder eller info du ønsker se gjerne på clevercompany.com som benytter samme PVC kvalitet og motor.

Se vår webside om andre tilbud eller tilbehør. Hvis spabadet skal sendes be om tilbud på det tilbehøret du ønsker så gir vi deg et tilbud inkl. frakt hvis det ikke kan pakkes sammen med spabadet:)

Når du kommer hjem etter en hard dag på jobben, kan du enkelt krype ned i et varmt og behagelig boblende spabad du kan stille inn til 40 grader Celsius og som du kan bruke hele året!

Et 1800W svært kostnadseffektivt varme element varmer vannet 1,5-2 grader per time. Det bruker lite strøm hvis du plasserer badet på 5cm styrofoam.

Du kan selvfølgelig bruke dette oppblåsbare boblebadet om vinteren til -20grader men da anbefaler vi at det står direkte på 5cm styrofoam (hard isopor) og hvor du så klar inn den fargede mark isolasjonen med det sorte vinyl lakenet som medfølger. For at det skal isolere best mulig om vinteren må badet stå direkte på styrofoam og ikke noe treverk eller plater imellom.
Aquaspa 2020 (produsert i mai 2020) benytter meget sterke og holdbare laminerte vinyler og det finnes ingen av våre konkurrenter med innebygget motor som har kraftigere vinyler/PVC.


Aquaspa leverer over 100 tusen spabad i året til engelske Cleverspa som har de største engelske kjedene som kunder.

Mange hevder at deres spabad er best men all transportable oppblåsbare spabad er like bra:)

Alle lokk til Aquaspa låses med stropper og klips som har barnesikring. De har kraftig sølvfoliering på innsiden av lokket får å holde på varmen.

En kan velge et oppblåsbart lokk for å elimenere bort at regnvann lekker seg i løkket og lager en liten innsjø, men hvis det kun er for at ikke nedbør skal samle seg på lokket kan en benytte en oppblåsbar badeball for å få en høyde på midten slik at regnvann renner vekk fra lokket.

Hvis spabadet skal benyttes gjennom en vanlig norsk vinter kan det anbefales å bruke et oppblåsbart lokk.

Det er skikkelig smart med lokk med stropper for når det er lavere utetemperaturer kan en velge å åpne bare deler av lokket så en ikke slipper ut all varmen. Svært praktisk.

Aquaspa i likhet med svært mange oppblåsbare transportable spabad har en eller annen form for filteralarm, slik at en husker å bytte eller rengjøre filter. Det kan rengjøres i rent vann helst hver uke eller hver annen uke. Gjør en det hver uke hvis en er hjemme unngår en at filteralarmen aktiveres.

Rent vann og bra vannhygiene er viktig. Derfor tilbyr Holmen Marine som kun klorfrie langtidsvirkende luktfrie kjemikalier som tar vare på huden din og ikke spabadet.
Les mer på om våre kjemikaliesett og brukerinfo for spabad inntil 800L og inntil 1200L.

Aquaspa er meget enkel å montere og blåser seg opp og er utrolig enkel å installere ved å følge den medfølgende instruksjonsboken eller videoer på vår nettside.
Aquaspa er like smart, raskt og enkelt å montere som tilsvarende andre oppblåsbare spabad på markedet.

Aquaspa har innebygget 1800W varme element hvor filterpumpen sirkulerer/renser vannet og termostat styre innstilt temperatur. Aquaspa har innebygget kompressor som benyttes for å pumpe luft inn i spabadet å skape en utrolig behagelig og stimulerende boble massasje effekt.

Aquaspa har et unikt bra patentert lett synlig display på kanten og må vel være det enkleste på markedet.
Med dette stilige og enkle kontrollpanelet håndterer du alle funksjoner med bare et tastetrykk! Kan det bli enklere?

Ikke glem å kjøpe et oppblåsbart isolasjonslokk hvis det skal benyttes utendørs i den mørke årstid.

Holmen Marine tilbyr følgende Aquaspa:
-Firkantet 600L utvendig mål:155x155x65cm Innvendig mål: 120x120x65cm

-Rundt 6 pers 1000L utvendig mål:208x65cm Innvendig mål:160x65cm

De Aquaspa vi nå tilbyr er sort utvendig og grå innvendig.
De er TÜV CE og GS godkjent, så sikkerheten er i varetatt på beste måte.

De har 1800W varme element, kraftig filterpumpe som sirkulerer 1850L per time, sterk nok boblemotor som gir riktig bobler for stimulanse og massasje.
Aquaspa kan tilkobles direkte til en 10A kurs og er ikke veldig glad i skjøteledning på trommel etc. hvilket gjelder alle slike oppblåsbare transportable spabad uansett fabrikat.

Aquaspa må ha rent vann og de som har sommervann, borrevann, brønnvann etc. må filter rense vannet før det kommer inn i spabadet for å unngå problemer, som ikke dekkes av garantien.
Likeså saltvann eller brakkvann ødelegger spabad et og dekkes ikke av garantien.
Rent vann er viktig da virker våre luktfrie kjemikalier med riktig PH verdi = hudens velvære.

VIKTIG: Husk at en justerer lufttrykket i alt som er oppblåsbart hvis det utsettes for høye temperaturer eller sterk sol lys. Dette er fordi luften i alle oppblåsbare produkter utvider seg i varme og kan da føre til overtrykk som resulterer i at vinyl/PVC strekker seg og selv om det blir kaldere eller en tar i mindre luft har fasongen på det oppblåsbare blitt ødelagt for alltid og dekkes selvfølgelig ikke

Vi anbefaler å benytte vårt langtidsvirkende SWT Guardian klorfrie kjemikaliesett som er enkelt å bruke.
Les mer om dette under SWT på vår webside og også bruksanvisningen for det spabadet du har eller ønsker å kjøpe fra oss.

Holmen Marine AS, har 14 års erfaring med oppblåsbare boble spabad. Vi gir kundene våre trygghet og ikke minst får du svar på dine spørsmål enten med en gang eller i løpet av samme dag. Vi har valgt Aqua Spa med innebygget motor siden de er teknisk bra og ikke minst strømsikre for alle som vil kunne bade hele året uansett nattetemperatur. Vi anbefaler derfor at du setter spabadet på minimum 5cm tykk styrofoam (hard isopor) som du kjøper på en byggevare. Det må være et hardt og et plant/vannrett underlag. Det medfølger en tynn sort duk sammen med spabadet som en dekker til / kler inn underlaget siden styrofoam jo gjerne har en farge.

Etter vår mening er det kun Mspa og Aquaspa som begge har innebygget motor som tåler norsk vinter hvis de står direkte på 5cm hard styrofoam isolasjon.

Aquaspa har 3 lags kraftig laminert vinyl, pumper seg opp automatisk, enkel drenering, det kanskje smarteste filtersystemet på oppblåsbare spa bad med innebygget motor beregnet for alle årstider, smart vanntett justerbart digitalt synlig display på spabad kanten, RCD kontakt (jordfeilkontakt med test og reset knapp).
Hele spa badet har sort laminert skinn imitert PVC utvendig og grått innvendig. Det er praktisk og lett å vedlikeholde. Det har et kraftig utvendig lokk med stropper som er sølv foliert innvendig for å holde på varmen. Klipsene i lokket er låsbare.

Det og virkelig kunne nyte stillheten i et utendørs spabad, må oppleves. uansett hvor dere bor i Norge. Bor du på Svalbard spør om frakt tilbud.

Aquaspa er nå på lager for omgående levering. Vi har alt av tilbehør.

Anbefaler at AquaSpa plasseres på 5cm styrofoam (hard isopor) og kan da benyttes hele året og ned til minus 30 grader. Det medfølger en tynn sort vinylduk som du kan pakke inn styrofoam med da den har en farge. På den måten ser det bra ut samt at det er enkelt å vedlikeholde. Det er mange av våre kunder som bruker sitt spabad på hytta vinterstid.
Tilstand Ny

Generell info

Holmen Marine AS (tidligere Mspa agent)frem til 2012 da vi sa opp avtalen grunnet at vi ikke kom til enighet. Solgte dengang ca. 17000 Mspa spabad gjennom 5 år i Norge og over 6000 Mspa i Sverige,Finland og Sveits.

Fekjan 80, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 101250003
Sist endret 22. mar. 2021 14:29

Rapporter annonse