Ledige Babyzen Yoyo 0+/6+ til leie i sommer!

Til salgs
100 kr
Har dere planlagt ferie for sommeren?😊 Vi leier ut fantastiske Babyzen Yoyo 0+/6+ eller Baby Jogger City Tour. Liten handy vogn som passer perfekt i bil, båt, tog og fly! Tar ekstremt lite plass samtidig som den er kjempedeilig både som trille og til lur. Hos oss leier du til en bra pris uten depositum. Vognene er selvfølgelig rene og i tipp, topp stand. 0+ passer for de aller minste (Babyene som ligger i dypvogn) 6+ passer fra 6 måneder til 5 år. Vognene er helt geniale på tur. Du kan trille barnet ditt helt til gate og vognen går som håndbagasje på flyet. Eller trenger dere kanskje ekstra plass i bilen for norgesferie? -vognen tar omtrent ingen plass! Vognen er lett, handy og passer overalt. Noe av det beste er at du kan legge ryggen helt tilbake slik at barnet sover godt i vognen på ferie, da slipper man å ha med seg en annen vogn. Det følger med en praktisk veske du kan ha vognen i og regntrekk. 
 Priser: Dag: Kun 100.- Helg: Kun 250,- Uke: kun 500,- Depositum: 0,- Dere henter og leverer akkurat når dere selv vil på avtalte datoer i Tyriveien 23 på Lørenskog. Annen levering/henting kan også avtales om ønskelig. 
 Sjekk ut: oslofritidsutleie.no for priser ved kortere eller lengre perioder! Les mer om produktene (og annet vi kan tilby) på vår hjemmeside. Ellers er det bare å ta kontakt for mer informasjon! Vi tilbyr også blant annet: Flyebaby, Stokke Prampack, BedBox, Minimeis, bæremeis/sele, Thule Chariot CX2 som sykkel/jogge/gå/pulk vogn!
Tilstand Brukt

Jernkroken 18, 0976 Oslo

Du må være logget inn for å se profilen
 • Nøyaktig
  beskrivelse
 • Veldig god
  kommunikasjon
 • Problemfri
  betaling
 • Problemfri
  overlevering
Svarer vanligvis innen en time

Annonseinformasjon

FINN-kode 100902988
Sist endret 1. jul. 2020 20:51

Rapporter annonse