Helt hjem ny mai21

Fiks, ferdig frakt og betaling - trygg handel på Torget

Med fiks, ferdig frakt og betaling er det enklere og tryggere enn noensinne å handle på FINN. Vi tar vare på pengene til varen har kommet frem.

Som selger av en vare på FINN, får en kjøpsforespørsler fra potensielt flere kjøpere. Selger velger selv hvem som skal få kjøpe varen. Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Pengene holdes hos FINN til varen er levert.

Selgeren sender varen via Helthjem eller PostNord, avhengig av om du velger liten (Helthjem) medium elle stor pakke (PostNord). Kjøper får pakken på anvist sted, enten på døra eller i postkassen eller henter den på nærmeste PostNord-utlevering avhengig av størrelse på pakken. Det er viktig at du bestiller riktig pakkestørrelse når du lager annonsen, mål og vekt får du opplysninger om i annonseinnleggingen.

Hvis det er noe galt med varen, kan kjøper stoppe utbetalingen. På denne måten slipper kjøper å bekymre seg for at det er noe galt med varen eller at man brått skal sitte med noe helt annet enn hva en faktisk kjøpte i hendene. I slike tilfeller vil vi vurderer saken og komme frem til en løsning for partene.

Alle handlene du gjennomfører på denne måten vil du ha oversikt over på "Fiks ferdig" på Min FINN.

  • Illustrasjon av Fiks, ferdig frakt og betaling

Alle handlene du gjennomfører på denne måten vil du ha oversikt over på "Min FINN" og "Handel på Torget". Der kan du se på kjøpsforespørsler og hva status er på handelen.

Slik ser fiks, ferdig frakt og betaling ut på din telefon.

  • Skjermbilde 2022 08 15 kl 10 40 44
  • Skjermbilde 2022 08 15 kl 10 41 39