Adobe Stock 305967328

Julegavetips - årets mest populære brukte mobiler til barn

Skal barnet ditt få mobil i julegave? Da kan du spare mye penger på å kjøpe en brukt. Vi hjelper deg med å velge riktig modell. 

Mange ønsker seg ny mobil i julegave i år, og da er det er mange tusenlapper å spare på å kjøpe brukt. Er du usikker på hvilke modell du burde kjøpe? I denne artikkelen finner du en guide med populære brukte mobiler basert på barnets alder.

Til de yngste (9-12 år):

Til de yngste barna trenger man kanskje ikke den nyeste modellen. Apple iPhone SE 2020 og iPhone 8 er da to gode alternativer. Disse modellene er svært mye rimeligere enn de nyeste iPhone modellene, og støtter de fleste apper og spill. Begge har kamera som lar barna ta bilder og lage enkle videoer. De har også en størrelse som passer godt i små hender.

iPhone SE 2020

Pris fra 2490kr

Kjøp

iPhone 8

Pris fra 2490kr

Kjøp
  • Group 2077 4

Visste du kan du kan kjøpe brukt mobil med 2 års garanti gjennom vår nye tjeneste FINN Nybrukt?

Nybrukt elektronikk er en ny tjeneste fra FINN.no hvor du kan kjøpe brukt elektronikk like enkelt og trygt som å kjøpe nytt - bare mye billigere. Alle mobiler solgt gjennom FINN Nybrukt kommer med 2 års garanti og 30 dagers åpent kjøp. De er kvalitetssjekket av profesjonelle, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe brukt!

Til tenåringen (13-17 år):

For tenåringer er kameraet ofte en av de viktigste funksjonene på mobiltelefonen. iPhone 11 og iPhone 12 har kamera som gir utmerket bildekvalitet, inkludert nattmodus og portrettmodus. Glasset på forsiden er styrket, og telefonene har en solid aluminiumsramme som tåler daglig bruk. Sammenlignet med de nyeste iPhone-modellene, gir iPhone 11 og iPhone 12 mye for pengene. Dette gjør dem til et populært valg blant foreldre som ønsker å gi tenåringen en mobil som fungerer godt, uten å tømme lommeboken.

iPhone 11

Pris fra 3 990kr

Kjøp

iPhone 12

Pris fra 4 990kr

Kjøp

Til ung voksen (18-23 år)

Ved å investere i iPhone 12 Pro eller iPhone 13, får unge voksne en telefon av høy kvalitet til en mye rimeligere penge enn den nyeste iPhonen. Begge disse er ideelle for unge voksne på grunn av deres kraftige ytelse, avanserte kamerafunksjoner, imponerende skjermkvalitet og 5G-tilkobling. iPhone 12 Pro og iPhone 13 er designet med et moderne og elegant utseende og passer perfekt til unge voksne med en aktiv livsstil.

iPhone 12 Pro

Pris fra 7 490kr

Kjøp

iPhone 13

Pris fra 6 990kr

Kjøp