DSC02731

Fiks ferdig! Slik fungerer det

Med FINNs tjeneste Fiks ferdig er det enklere og tryggere enn noensinne å handle på FINN

Publisert 8. september 2022 kl. 12.16


Nå kan du selge varene dine på FINN helt uten å snakke med kjøpere. Kjøperne velger pris de vil betale, og legger inn en forespørsel på å få kjøpe varen. Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd via VIPPS eller kortbetaling, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Selger har 48 timer på å godta forespørselen. Pengene er reservert på kjøpers konto til varen er levert.

Selgeren sender varen via Helthjem, Posten eller PostNord. Kjøper får varen enten rett på dørmatta eller på nærmeste utleveringssted, avhengig av størrelsen på varen.

Når du skal selge er det viktig at du bestiller riktig pakkestørrelse når du lager annonsen, mål og vekt får du opplysninger om i annonseinnleggingen.


Etter kjøper har mottatt varen, har kjøper 24 timer på å sjekke at alt med varen er som det skal. Etter 24 timer har gått, vil utbetalingen til selger begynne automatisk.

Hvis det er noe galt med varen, kan kjøper stoppe utbetalingen. På denne måten slipper kjøper å bekymre seg for at det er noe galt med varen eller at man brått skal sitte med noe helt annet enn hva en faktisk kjøpte i hendene. I slike tilfeller oppfordrer vi i første omgang kjøper til å kontakte selger, slik at de kan bli enige om prisavslag eller retur av varen.

Hvis partene ikke kommer til enighet, vil FINN vurdere saken og komme frem til en løsning for partene.

Alle handlene du gjennomfører på denne måten vil du ha oversikt over på "Fiks ferdig" på Min FINN.