Halloween: Gjør et kupp på kostymer - eller lag dem selv!

Halloween: Gjør et kupp på kostymer - eller lag dem selv!

Så enkelt lager du et superkult Halloween-kostyme til en rimeligere penge.

Halloweenkostyme kan fort bli dyrt dersom du skal kjøpe nye kostymer til deg selv og barna hvert år. Men stadig flere oppdager at de kan skaffe eller lage seg kreative og morsomme kostymer til en rimelig sum på FINN.

Kristine Eia Kirkholm er kommunikasjonssjef i FINN og småbarnsmamma. Hun saumfarer hver høst bruktannonsene på jakt etter gode kostymer til Halloween og andre anledninger hvor hun og barna kan kle seg ut.

Se halloweenkostymer og tilbehør til salgs på FINN Torget

 • Ofte kan du finne Halloweenkostyme på FINN til halve prisen av hva det koster å handle nytt. Men man kan også ta utgangspunkt i det man har fra før og spe på med noe man oppdager på bruktmarkedet.
 • Kanskje finner du en gammel lampeskjerm som kan brukes som hatt eller en gammel kjole som fungerer ypperlig til et kostyme, sier Kristine.
 • Bruker du søkeordet "kostyme" vil du finne et bredt spekter og kanskje gjøre et kupp på kostymer.
 • Kristine Eia Kirkholm

  EIAS KREATIVE KOSTYMER: Kristine Eia Kirkholm, kommunikasjonssjef i FINN, lager ofte kreative kostymer av ting hun har hjemme. Barna er med i prosessen og gjør det ekstra gøy. (Foto: Caroline Roka/FINN)

LES OGSÅ: Søketriks du bør kunne på FINN

Selv har hun blant annet kledd seg ut som en Happy Meal da hun en gang var på fest med tema “1979”. Det var året da McDonalds Happy Meal ble lansert.

For å lage kostymet brukte hun papp og maling for å lage den velkjente papp-boksen og McDonalds-logoen. I tillegg fikk hun ballonger fra McDonalds og brukte en rød bukse og gul genser for å matche kostymet.

 • Kristine Eie Kirkholm i Halloweenkostyme

  BRUK KREATIVITETEN: Kristine laget sitt eget kostyme, da hun ville kle seg ut som en McDonald´s Happy Meal. (Foto: Privat)

LES OGSÅ: Slik syr du om gamle jeans til et superkult skjørt

Eksempler på hva du kan spare på å handle brukt Halloween-kostyme:

 • Kjøper du skjelettkostyme på FINN, kan du for eksempel spare 200 kroner sammenlignet med hvis du kjøper et helt nytt.
 • Et piratkostyme til voksen får du kjøpt for halve prisen om du kjøper det brukt.
 • Vampyrkostyme finner du for halv pris på FINN sammenlignet med et helt nytt.
 • Heksekostymer finner du for under 100-lappen både for barn og voksne på FINN Torget, sammenlignet med rundt 250 kroner for et helt nytt.

Kostymer

Se flere på FINN.no