Fiks ferdig gaming 2

Selg gamingutstyr med Fiks ferdig!

Frakt og trygg betaling i ett klikk - uten å prate med noen!

Akkurat nå er det -50% rabatt på frakt med Fiks ferdig! Du trenger ingen rabattkode fordi rabatten trekkes fra automatisk når du bruker Fiks ferdig. Gjelder fra 15. - 28. august.

Har det hopet seg litt opp med utstyr du ikke bruker lenger? Nå har det blitt ganske så lett å selge det! Bare huk av for Fiks ferdig når du lager annonsen, så fikser FINN frakt og betaling for deg.

Lag ny annonse her!

HER kan du se alt gaming-utstyr som selges med Fiks ferdig!

Fiks ferdig for selger:

  1. Når du lager en ny annonse huker du av for at 'jeg kan sende varen' under Fiks ferdig frakt og betaling før du publiserer.
  2. Nå selger du ting med Fiks ferdig - woho! Da vil du få en varsling på FINN når noen vil kjøpe. Bare husk å skru på varslinger!
  3. Hvis du godkjenner 'budet' til kjøper vil Helthjem eller PostNord gi deg detaljer for sending - og så er det bare å pakke inn og legge på anvist sted, enten dørmatta, postkassa eller levere på angitt sted.
  4. Når pakken har blitt levert hos kjøperen går det 24 timer og så starter vi utbetalingen. Deretter tar det noen dager før du har pengene på konto. Husk at helgedager ikke regnes med!
For selger jun22

Fiks ferdig for kjøper:

  1. Se etter annonser merket med 'Fiks ferdig'.
  2. Klikk på den blå kjøpeknappen.
  3. Fyll inn detaljene dine og klikk på 'fortsett videre med Vipps'.
  4. Pengene blir trukket umiddelbart fra din konto, men holdes trygt av FINN frem til Helthjem gir beskjed om at varen er levert.
For kjoper

Mer informasjon om Fiks ferdig - frakt og betaling finner du her:

FAQ - Fiks ferdig