5 ting du bør selge på FINN i sommer

5 ting du bør selge på FINN i sommer

Dette søker folk mest på om sommeren!

Tjen en ekstra slant i sommerferien og få unna ting du ikke bruker uansett! Her har du en liste på topp 5 sendbare ting som folk søker mest på om sommeren. Husk å bruke Fiks ferdig, så ordner FINN frakt og betaling for deg med Vipps og Helthjem - pluss at du ikke trenger å prate med noen. Ganske digg!

1. iPhone

  • Untitled design 3

De siste 15 årene har Apple sluppet, helt riktig, 15 iPhone-versjoner! Originalen fra 2007 fungerer kanskje ikke optimalt i dag, men det er det veldig mange av iPhone-generasjonene etter som faktisk gjør - og det er mange på FINN ganske klar over. Hittil i juni har 'iPhone' over 30 000 søk på Torget, så dersom du har en gammel versjon liggende i en skuff et sted: legg den ut for salg! Husk å huke av for Fiks ferdig.

2. Playstation 5

  • Untitled design

I juli i fjor søkte hadde Playstation 5 over 40 000 søk og det ligger ikke an til å bli mindre gaming i år heller. Hitill i juni har 'playstation 5' allerede oer 26 000 søk, så her er det bare å slenge ut spillkonsollen din hvis du ikke bruker den, altså. Selg den med Fiks ferdig, så går det lett som en plett!

3. Lego

  • Lego1

Lego har alltid en enorm oppsving i søk i juli og i år er intet unntak. I fjor hadde den lille klossen over 20 000 søk og allerede i juni i år har den 28 000 søk! Kanskje Lego Masters har en finger med i spillet, eller så har mang en småbarnsfamilie innsett at legoklosser er en fin pause mellom skjerm og uteaktiviteter. Her har du tips til hvordan du kan pakke inn legoen din og selge den enkelt og greit med Fiks ferdig.

4. Macbook

  • Untitled design 5

Mange vil ha Macbook i sommer - og hvert fall i august! Da ser vi at antall søk på denne bærbare vidunderligheten topper seg, år etter år. Allerede juni har 24 000 stykker søkt på frasen 'macbook' og trenden er stigende. Såå, da har du kanskje fått det endelige insentivet du trengte for å legge ut din gamle bærbare? Husk å huke av for Fiks ferdig, da!

5. iPad

Antall søk på iPad har historisk sett alltid hatt en økning fra juni - august. I juni alene i år har allerede over 18 000 søk blitt gjort på denne frasen. Lego er fett, men skjerm er kanskje hakket fetere? Hvert fall i bil, si! Sleng ut iPaden din nå og gled noen andre i sommer (og ikke minst din egen lommebok). Husk å selge med Fiks ferdig, så trenger du bare å godta bud og legge pakken utenfor døra.

  • Untitled design 7

Da er det bare å slenge ut greier du ikke bruker. Og: god sommer, a!