Handle brukt helt trygt med Vipps og Helthjem

Handle brukt helt trygt med Vipps og Helthjem

FINN har gjort det tryggere enn noensinne å handle bærekraftig. Kjøper betaler med Vipps, selger sender varen med Helthjem og FINN passer på pengene til pakken er levert. Så enkelt, så trygt!

Publisert 4. mai 2022 kl. 9.44

Alle som legger ut annonser på Torget har nå mulighet til å velge å selge med frakt og betaling. På denne måten slipper partene å sende meldinger for å bli enige om pris og sending, og handelen kan foregå på en trygg måte.

– FINN ønsker å gjøre det så enkelt og trygt som mulig å ta bærekraftige valg ved salg og kjøp av brukte varer, forteller bruktmarkedsekspert og leder for FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke.

Slik fungerer det

  1. Selger legger ut en annonse på Torget og krysser av for mulighet “varen kan sendes”.

  2. Kjøpere kan nå legge inn forespørsel om kjøp via “be om kjøp med sending” med betaling via Vipps. Pengene holdes hos FINN og de som ikke blir valgt som kjøper, får sitt reserverte beløp tilbake.

  3. Selger aksepterer en forespørsel og mottar melding fra Helthjem om hvordan pakken skal sendes. Der man ikke har mulighet for Helthjem får du beskjed om å levere hos PostNord.

  4. Kjøper mottar pakken og har 24 timer på seg til å se at alt er i orden, så betales pengene ut til selger.

Som selger av en vare på FINN, kan man få kjøpsforespørsler fra flere kjøpere, men selger velger selv hvem som skal få kjøpe varen. Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd, så selger kan være helt trygg på å få betalt.

Pengene holdes hos FINN til varen er levert, slik at kjøper også er trygg. Første gang du benytter denne tjenesten, må du verifisere deg med bankID for å sikre en trygg handel.

Gå hit for å se spørsmål og svar om denne måten å handle på Torget. Og her kan du lese reglene for å bruke fiks, ferdig frakt og betaling.