Untitled design 1

Bli betatester for FINN med FINNspo!

FINNspo er vår beta app hvor vi tester ut nye funksjoner for FINN. Du kan få tilgang til appen gjennom Testflight og dermed være med på å forme FINN!

Når du trykker på linken blir du tatt videre inn til Testflight – en app som tillater oss å teste FINNspo uten å lansere den i Appstore.

Q&A

 • Hva er Testflight?

  Kort fortalt må man betateste en app før man lanserer den og det gjør vi i Testflight. FINNspo-appen vil dukke opp her når du klikker på lenken over. Det er smart å skru på push-varslinger fra TestFlight så vet du når det kommer ny versjon.

 • Hvorfor finner jeg ikke appen i AppStore?

  Fordi vi ikke er ferdig med betatesting enda.

 • Jeg har android, får ikke jeg appen?

  Nei akkurat nå er ikke appen tilgjengelig for android.

 • Hvorfor funker ikke alt inni appen?

  Det er mange funksjoner som ikke er på plass enda, og vi jobber med den hele tiden! Derfor blir vi superglade om du sender oss feedback.

 • Hvordan sender jeg feedback?

  Du finner feedback-knapper rundt omkring i appen, og om du vil sende en generell tilbakemelding går du inn på Min profil og velger “Gi tilbakemelding”.

 • Kan jeg kjøpe og selge ting gjennom FINNspo-appen?

  Ja så klart! I FINNspo-appen kan du både kjøpe og selge ting. Annonsene du ser i appen er de samme som på "vanlige" FINN, så om du kjøper noe eller legger ut ting til salgs vil de vises her også. Rett og slett litt ekstra eksponering på annonsene dine.

 • Hva er egentlig forskjellen på de to appene?

  FINN appen er hoved appen vår og FINNspo er vår lekegrind. Her tester vi ut nye funksjoner og konsepter sammen med brukerne våre.

 • Hvorfor trenger jeg en Schibsted-konto? Hva er dette?

  FINNspo er en ny app fra FINN. FINN er eid av Schibsted, og Schibsted Account er kontoen du bruker for å logge inn på FINN, VG, Aftenposten, osv.

 • Hvem er FINNspo for?

  Vi skreddersyr opplevelsen for deg mellom 15 og 25 år. Når det er sagt betyr ikke dette at du ikke får lov å bruke appen om du er utenfor denne aldersgruppen.

Slik blir du en beta-tester:

 1. Last ned TestFlight
 2. Klikk på lenken (det er helt trygt)
 3. Du har nå fått FINNspo-appen!

Husk å skru på pushvarsler fra TestFlight så vet du når det kommer nye oppdateringer. Oppdateringer vil dukke opp i TestFlight.