Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Sino JN 812

Pris eks. mva. 210 000 kr
Modellår
2023

Beskrivelse

NYHET: SINO har kommet med mange helt nye hjullastere i 2022. SINO JN 812 er en av dem.

De nye hjullasterne for 2022 gjør SINO til et enda bedre valg. SINO JN 812 er en ideell maskin for snørydding. Mange andre redskaper gjør SINO JN 812 til en allsidig maskin for mange andre formål. Som tilleggsutstyr leveres blant annet: Steinskuffe, 4-i-1-skuffe, pallegaffel, brøyteskjær, V-plog, sandstrøer, kostemaskin, gressklo, siloklo, rundballespyd, rundballeklemme, tømmerklo, paralellklemme, teleskopisk kranarm, betongblander, jordbor.

Alt er nytt på SINO JN 812. Det nye chassiset har pendling i leddet. Pendlingsvinkelen er større enn på hjullastere med pendlende bakaksling. Det gir SINO JN 812 bedre terrengegenskaper.

Løftekapasitet: 1200 kg
Lengde: 460 cm
Bredde: 175 cm
Høyde: 245 cm
Egenvekt: 3800 kg
Motoreffekt: 50 hk

Selvfølgelig har alle nye 2022 SINO hjullastere Euro V / Steg V dieselmotor med moderne miljøvennlig common rail innsprøytingssystem fra Bosch. Euro V / Steg V er det nye og ufravikelige kravet som nå gjelder for motorer i hjullastere og andre anleggsmaskiner. Etter 1. januar 2022 er det ikke lov å selge, kjøpe eller ta i bruk nye hjullastere i Norge og ellers i Europa hvis de ikke oppfyller miljøkravene Euro V / Steg V som er bestemt i EUs forordning 2016/1628 og i den norske maskinforskriften.

Det er god plass i det nye, komfortable førerhuset. Store vinduer gir godt utsyn til alle sider. Det er fri sikt til skuffa både når den ligger på bakken og når den er løftet helt opp.

I tillegg til et godt varmeapparat har SINO JN 812 parkeringsvarmer av webastotype med stor kapasitet som standard utstyr. 220V 2 kW motorvarmer er også standard utstyr på SINO JN 812.

SINO leverer et stort utvalg av redskaper for mange formål. Med den hydrauliske hurtigkoblingen skiftes redskaper uten å gå ut av førerhuset.

SINO JN 812 oppfyller alle krav i EUs maskindirektiv 2006/42/EC, er CE-merket og leveres med samsvarserklæring. Vi har 12 års erfaring med SINO hjullastere og gir den beste garantien. Den dekker både deler og reparasjonskostnader. Vi har et stort delelager.

SINO hjullastere kan leases. Vi leverer over hele landet. Vår leveringsservice er enestående.

Nå kan vi igjen levere SINO JN 812 fra lager i Trondheim. Det siste året har vi hatt venteliste på grunn av for liten transportkapasitet for container fra Kina.

Spesifikasjoner

Årsavgift
Les mer
Kjøretøygruppe
Hjullaster
Førerhustype
Lukket
Understell
Leddet
Løftekapasitet
1200 kg
Tilleggshydraulikk
Ja
CE-merket
Ja
Samsvarserklæring
Ja
Vedlikeholdsavtale
Nei

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Hangerslettveien 1413, 7074 Spongdal

Kontaktperson
Tore Wullum, Wullum Amcar AS
Telefon
90 15 22 36
Mobil
90 15 22 36

Annonseinformasjon

FINN-kode 308470751
Sist endret 25. jun. 2023 14:36

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.