Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Sino JN 908

Pris eks. mva. 143 000 kr
Modellår
2023

Beskrivelse

NYHET: Gjør snørydding og lasting og lossing mer komfortabel med en SINO JN 908 kompaktlaster. Fra 2023 er parkeringsvarmer av webastotype standard utstyr på SINO JN 908. Start arbeidet med et varmt førerhus og isfrie vinduer.

SINO JN 908 er en solid og driftssikker kompaktlaster velegnet for mange oppgaver. Den kan leveres med et stort utvalg av redskaper i tillegg til skuffa som er standard utstyr. Den hydrauliske hurtigkoblingen gjør det enkelt å skifte redskaper uten å gå ut av førerhuset.

Det er innført nye og strengere miljøkrav til anleggsmaskiner. Fra 1. januar 2022 er det ikke lenger lov å selge, kjøpe eller ta i bruk nye anleggsmaskiner i Norge og ellers i Europa hvis de ikke oppfyller de nye miljøkravene Euro V / Steg V til avgass som er bestemt i EUs forordning 2016/1628 og i den norske maskinforskriften.

SINO JN 908 og alle andre SINO hjullastere har dieselmotor med moderne miljøvennlig innsprøytingssystem. De oppfyller de nye ufravikelige avgasskravene Euro V / Steg V for motorer i hjullastere og andre maskiner.

NYHET: Fra 2023 kan vi levere SINO JN 908 med en ny 4-sylindret dieselmotor som et alternativ til versjonen med 3-sylindret motor.

SINO JN 908 har kraftoverføring med converter og 4-hjulstrekk med 100% sperre i fordelerkassen. Den har rammestyring med doble hydrauliske styresylindre. Det gir gode styreegenskaper og gjør JN 908 ideell i bruk på steder hvor det er trangt.

SINO JN 908 løfter 800 kg. Løftehøyden er 265 cm. Den har flytfunksjon på løftet. Flytfunksjonen betjenes med joysticken. På den hydraulisk hurtigkoblingen er det kraftuttak for redskaper med hydraulisk arbeidsfunksjon som for eksempel svingbart snøskjær.

Mål: Lengde inklusive skuffe: 420 cm.
Bredde: 148 cm.
Høyde: 248 cm.
Vekt: 2700 kg.

Det er god plass i det store førerhuset som har en stor og komfortabel førerstol med hodestøtte og justerbare armlener. Store vindusflater gir godt utsyn til alle sider. Den høye frontruta som krummer innover taket, gir fri sikt til skuffa også når skuffa er løftet helt opp. Ryggekamera er standard utstyr. 220V motorvarmer er standard utstyr. SINO JN 908 har full kjørebelysning som på en bil. I tillegg har den LED arbeidslys forover og bakover og oransje LED varselblinker på taket.

Skuffa er standard utstyr på alle SINO hjullastere. SINO leverer et stort utvalg av redskaper til JN 908:
Steinskuffe
Pallegaffel
Svingbart brøyteskjær
V-plog med justerbar vinkel
Tømmerklo
Gressklo
Siloklo
Rundballeklemme
Fatklemme
Sideveis klemme
Feiemaskin med eller uten oppsamling
Selvlastende sandstrøskuffe
Betongblander
Gressklipper
Ekstra breie hjul.

SINO JN 908 oppfyller alle krav i EUs maskindirektiv 2006/42/EC, er CE-merket og leveres med samsvarserklæring.

Vi har mer enn 12 års erfaring med SINO hjullastere og gir den mest omfattende garantien som dekker både deler og reparasjonskostnader. Alle maskiner trenger reservedeler før eller siden. Delene har vi, slik at eiere av SINO hjullastere får nytte av sin SINO i mange år.

SINO hjullastere kan leases. Vi leverer over hele landet. Vår leveringsservice er enestående.

Nå kan vi igjen levere SINO JN 908 fra lager i Trondheim. Det siste året har vi hatt venteliste på grunn av for liten transportkapasitet for containere fra Kina.

Spesifikasjoner

Årsavgift
Les mer
Kjøretøygruppe
Kompaktlaster
Førerhustype
Lukket
Understell
Leddet
Vekt
2 700 kg
Løftekapasitet
800 kg
Tilleggshydraulikk
Ja
CE-merket
Ja
Samsvarserklæring
Ja
Vedlikeholdsavtale
Nei

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Hangerslettveien 1413, 7074 Spongdal

Kontaktperson
Tore Wullum, Wullum Amcar AS
Telefon
90 15 22 36
Mobil
90 15 22 36

Annonseinformasjon

FINN-kode 308469903
Sist endret 25. jun. 2023 14:30

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.