Vi er Glåmdal Maskin AS

GM Lettgrind storfe

Pris 1 590 kr
Modellår
2023

Beskrivelse

GM Lettgrinde med fotbue.

GM Lettgrinde med fotbue er et fleksibelt flyttbart grindsystemmed mange muligheter. Det erstabile grinder som gjør det virkelig enkelt å bygge sankefeller, drivganger, bokser, innhegninger, konvalesenshager eller avskjerminger. Om vinteren kan grindene brukes til å bygge opp rastegårder eller til innredning i løsdrifthaller. Grindene er kraftig konstruert med flatovale rør som gir en ekstra sterk konstruksjon og som gjør at grinden motstår trykket selv fra store og tunge dyr. Høyden er på hele 170 cm, slik at dyrene ikke skal hoppe over den oppbygde innhegningen. U-bøyd enderør for å hindre skader på dyrene ved eventuelle forsøk på å ta seg ut. Grindfotens konstruksjon hindrer at grinden synker ned i bakken. Grindene kobles enkelt sammen med kjettinglåsing, som gir enkel, rask og sikker sammenkobling. Grindene er galvanisert for lang levetid.

Vi leverer også flere typer grinder i samme systemtet, blant annet, grind med gangdør, stillbar åpning for kalv og buede grinder

 

  • Rørkonstruksjon 50/30 mm
  • Totalbredde 3000 mm
  • Totalhøyde 1700 mm
  • Vekt 36 kg

 

Vår kunnskap og kompetanse er bygget på lang erfaring fra service bruk og salg av lanbruks redskaper og anlegsmaskiner. Vi har satser på produkter som fungerer i praksis, med høy kvalitet, god driftssikkerhet og riktig pris. Og ikke minst vi vil selge deg noe du blir fornøyd med. Hos oss vil du kunne gjøre en god handel og oppleve førsteklasses kundeservice, vi skaffer det meste til jord og skog.

Vi er behjelpelige med frakt! 

Vi vet hva som fungerer!

 

Glåmdal Maskin AS der detaljene teller!

 

Søkeord: grinder, lettgrind, lett grind, storfe, imek

Spesifikasjoner

Kategori
Innendørs mekanisering
Vekt
36 kg

Industriveien 21, 2260 Kirkenær

Annonseinformasjon

FINN-kode 341694524
Sist endret 25. feb. 2024 18:37

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.