SOLGT

Avant 320

Pris eks. mva. 85 000 kr
Modellår
2006

Beskrivelse

Minilaster i god stand selges grunnet overgang til større maskin. Jeg har hatt den i ca 5 år og brukt den til håndtering av vedpaller. Den løfter såvidt en 1000l sekk rå bjørk! Har ikke hatt noen problemer med den. Har alltid lagret den inne, og skiftet olje og filter hvert år. Før min tid var den lite brukt. Men det var nylig byttet motor på den da jeg kjøpte den. Motoren er dermed ganske ny. Pallegafler fra XYZ følger med.

Maskinen selges uten garanti. Ring gjerne på tlf 97710562 for en hyggelig prat om maskinen, men ikke for å komme med skambud!??

Obs. MVA kommer I tillegg til prisen

Spesifikasjoner

Kategori
Transportutstyr

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

7372 Glåmos Logg inn Logg inn for å se hele adressen
Kart
Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode 322006256
Sist endret 31. okt. 2023 07:44

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.