Inaktiv

Tume Super Nova Kombi 3000 såmaskin

Pris eks. mva. 649 000 kr

Beskrivelse

Ny/lagerslitt Tume Super Nova Combi 3000 såmaskin

Tume har utviklet sin velkjente Nova Combi! Super Nova Combi er en ISOBUS-kompatibel universal-kombisåmaskin, som er egnet for så vel direktesåing som redusert eller tradisjonell jordarbeiding. Gjødsel og såkorn plasseres i samme dobbelt- skivede skållabb, men separeres til ulike posisjoner. Gjennom å erstatte separate gjødsellabber med en dobbelskivet skållabb for både gjødsel og såkorn minsker antall slitedeler betydelig.

Når alle jordgående deler roterer fungerer maskinen uten tilstoppinger og trekkraftbehovet er det minste i klassen. Offset dybdehjul foran hver skållabb sørger for nøyaktig sådybde, og god gjennom-strømming av jord. Hjultrommelen bak er også offset og har stor åpning og følger ujamnheter og tromler flatt og meget jevnt.

Utmatingen av såkorn og gjødsel skjer ved hjelp av elmotorer, og såbredden kan halveres fra begge sider. Maskinen tilpasser dessuten utmating på høyre og venstre side ved kjøring i sving, slik at såmengde reduseres i innersving og økes i yttersving. Mulighet for variabel tildeling av såkorn og gjødsel gjennom tildelingsfiler bidrar til optimal utnyttelse av innsats-midler.

Ink hydrauliske såmarkører

Selges kr 649.000.-

Innbytte/frakt/finans kan ordnes

Spesifikasjoner

Kategori
Så og gjødsel

Pb. 214, 7501 Stjørdal

Kontaktperson
Ole Jan Moslet
Telefon
91 74 76 62
Mobil
91 74 76 62

Annonseinformasjon

FINN-kode 321959742
Sist endret 7. nov. 2023 19:45

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.