Japa vedmaskin 395 proff

Pris eks. mva. 199 800 kr
Modellår
2021

Beskrivelse

Japa® 395 er en ny generasjons vedmaskin. Pålitelighet og sikkerhet var Japas sentrale prioriteringer i utformingen av den nye maskinen. Den nye Japa® 395 inkluderer en hydraulisk kløyver, oppgradert pusher og en hydraulisk justerbar kniv, stokklengdebegrenser, styrplate og smørepumpe.
Det nye designet og de aktive sikkerhetsgitterene sikrer god synlighet inne i maskinen og letter vedlikehold av nøkkelkomponenter. Hvis ett av sikkerhetsgitterne er åpne, deaktiveres splittesylinderen og skjæringen.
Vi har forbedret prosessorens pålitelighet med et nytt elektrisk styringssystem. Prosessoren har ingen mekaniske deler som er utsatt for slitasje. Videre kan nøkkelfunksjonene til prosessoren utføres med en hånd med en joystick som styrer foring, saging, kløyving og styreplaten.
De nye, effektive funksjonksjoneil Japa® 395 og det enkle vedlikeholdet gjør at driftsavbruddene er korte. Det patenterte Perfect Clean? -systemet er et flott ekstrautstyr som bruker vibrasjoner for å fjerne rusk fra delte kubber. Rengjøringssystemet er installert bak spalten, og en separat transportør brukes til å flytte rusket bort. Valgfritt tilbehør inkluderer også en hydraulisk svingtransportør, stokkbordutgang og en rekke knivalternativer.

  • Kløyvekraft 12 t ( ekstrautstyr)
  • Kubbelengde 52 cm.
  • Stokkdiameter 40 cm.
  • 16 tomm sverd. kjede 0,325
  • Perfekt clean. Rister veden ren. ( ekstrautstyr)
  • Transportband 4,2 meter.

 

Spesifikasjoner

Kategori
Skog og vedutstyr
Vekt
1 135 kg

DYRSKUEVEGEN 42, 2040 Kløfta

Annonseinformasjon

FINN-kode 173083352
Sist endret 15. apr. 2021 10:01

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.