Rådgiver
Matvalget
- Frist 4.1.2026
- Ansettelsesform Fast
Matfaglig rådgiver for kjøkken i offentlig sektor
Er du matfaglig sterk, glad i å formidle og på ditt beste når du står midt i et levende kjøkken? Dette er muligheten du har venta på!
I Matvalget får du bruke kunnskapen din der den betyr mest: ute hos kokkene, tett på praksis, tett på mennesker og tett på hverdagen som former måltidene i Norge. Du tar med deg faglig kompetanse inn i kjøkken med høyt tempo, du skaper trygghet, og du viser hvordan økologiske og bærekraftige måltid blir både mulig og naturlig når det gjøres riktig.
Her får du en jobb som kombinerer matfag, formidling og reell påvirkning. Du blir en nøkkelperson i utviklinga av framtidas offentlige måltider.
Om stillingen
Vi søker en engasjert og erfaren matfaglig rådgiver i 100 % stilling. Du må ha erfaring med å jobbe i kjøkken, helst i offentlig sektor. Fagbrev som kokk eller annet matfag er en fordel, men relevant arbeidserfaring kan kompensere. Stillingen innebærer en del reiseaktivitet, i snitt rundt to dager i uken.
Det er en fordel om du har fagskoleutdanning innen bærekraftig mat og lokalmat. Vi jobber aktivt for å øke bruken av økologiske og lokale råvarer i offentlig sektor, og det er viktig at du deler dette engasjementet.
Hvis du brenner for matfag, bærekraftige måltider og har solid kjøkkenerfaring og ønsker en variert og meningsfull hverdag, vil vi gjerne høre fra deg!
Arbeidsoppgaver
Veilede kjøkkenpersonell i satsingene Matvalget jobber med.
Holde matfaglige kurs for ansatte i offentlig sektor.
Utvikle og gjennomføre kurs- og veiledningsmateriell.
Samarbeide tett med kjøkkenpersonell, ledelse og andre aktører i offentlig sektor.
Ønskede kvalifikasjoner
Fagbrev som kokk eller tilsvarende, relevant erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.
Erfaring fra kjøkkendrift, gjerne i offentlig sektor.
Kunnskap om ernæring og folkehelse er en fordel.
Interesse for økologisk og bærekraftig mat og samfunnsansvar.
Vi ser etter deg som
Er selvstendig, initiativrik og strukturert.
Ser praktiske løsninger som fungerer i travle kjøkken.
Liker å jobbe tett med ulike fagmiljøer og har gode samarbeidsevner.
Har formidlingsevne og engasjement for bærekraftige måltider.
Klarer å inspirere og motivere kokker og andre som jobber med mat i offentlig sektor.
Vi tilbyr
En meningsfull jobb i et engasjert og tverrfaglig miljø.
Mulighet til å påvirke hvordan mat serveres i Norge.
Fleksibel arbeidshverdag og kontor sentralt i Oslo.
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
Siden etableringen i 2015 har Matvalget jobbet for å gjøre bærekraftige måltider konkrete og gjennomførbare i praksis. Vi er en avdeling i Debio Marked, et ideelt selskap eid av medlemsforeningen Debio. Gjennom praktisk veiledning, kompetanseheving og systematisk arbeid med ledelse og innkjøp, bidrar vi til at kjøkken, virksomheter og beslutningstakere tar reelle, målbare steg mot mer økologisk, lokal og bærekraftig mat i offentlige og private storhusholdninger.
Matvalget fungerer som en bro mellom politikk og praksis. Vi har spilt en nøkkelrolle i å gjøre nasjonale strategier for økologisk jordbruk, folkehelse og bærekraftige matsystemer om til konkrete resultater.. Vår metode kombinerer faglig rådgivning, innkjøpsanalyse og praktisk endringsarbeid.
- Sektor: Privat
- Sted: Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
- Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor
- Bransje: Annet, Helse og omsorg, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kurs og opplæring, Mat og servering, Rådgivning
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
matfaglig, bærekraftige måltider, kokk, offentlig sektor, motivere
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 441018907
- Sist endret