Produksjonsleder
Avd Møllhausen Furuset
- Frist 31.01.2026
- Ansettelsesform Fast
Produksjonsleder
Bakehuset AS søker nye kollegaer / matarbeidere til en spennende og nyetablert virksomhet på Furuset.
Vi er i utvikling og våren 2026 etablerer vi en avdeling som skal produsere og distribuere dagsfersk, fristende kvalitetsmat for folk på farten. Påsmurte bakervarer, salater og mange andre måltidsprodukter skal lages og leveres til dagligvarekunder og servicemarkedet på Østlandet.
Hvorfor Bakehuset?
Vi er en del av NorgesGruppen – et solid konsern med store ambisjoner. Hos oss får du både trygghet og muligheten til å påvirke.
Vår visjon «Fremst i alt vi gjør» understøttet av våre tre verdier handler om å være ekte, glødende og forberedt – hver dag. Vi har stor tro på samarbeid, utvikling og å ha det gøy på jobb.
I Bakehuset har vi definert fem sentrale løfter:
En god arbeidsplass der du utgjør en forskjell
Sammen skaper vi vårt arbeidsmiljø
Vekst og økt lønnsomhet gjennom samarbeid og innovasjon
Med innovasjon og bakeglede skaper vi gode matopplevelser
Et fremtidsrettet bakeri som bidrar til levende samfunn
Produksjonsleder
Vi er på jakt etter en strukturert Produksjonsleder til en spennende ny avdeling på Furuset!
Dine arbeidsoppgaver vil bl.a være
Overordnet ansvar for fire produksjonslinjer (varmt og kaldt kjøkken).
Hands-on tilstedeværelse i produksjonen for å sikre kvalitet og effektivitet.
Fokus på produkter, kvalitet og resepter i M3.
Planlegge og styre produksjon for riktig mengde og leveranse basert på bestillinger.
Tilbakerapportering av produksjonsavvik til avdelingsleder.
Oppfølging av forbedringsarbeid i produksjonen med Lean-metodikk.
Bidra til optimal ressursutnyttelse og kontinuerlig prosessforbedring.
Kvalifikasjoner
Ledererfaring gjerne fra næringsmiddelindustrien
Sterke lederegenskaper med evne og genuin interesse for å utvikle mennesker.
Gjerne kokkefagbrev
Gode datakunnskaper: Office, M3
Mattrygghet: Iso 22000, FSSC, HACCP
Gode språkkunnskaper, på norsk og engelsk
Kjennskap til prosess og linjeproduksjon
Erfaring med Lean og forbedringsarbeid
Personlige egenskaper
Må kunne identifisere seg i våre verdier
Nøyaktig og kvalitetsbevisst
Samarbeidsorientert og ansvarsfull
Håndterer stress og holder hodet kaldt i travle perioder
Evne til å jobbe effektivt både selvstendig og i team
Pålitelig og punktlig
Positiv innstilling og bidrar til et godt arbeidsmiljø
Bli en del av laget!
Søk nå – vi behandler søknader fortløpende.
For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Brian Larsen (Bakerisjef) eller Mikael Andersen (Avdelingsleder)
FerdigheterAI-generert
- FSSC / ISO 22000
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- ISO 22000: Mat og mattrygghet
- Kontinuerlig forbedringsarbeid
- Lean methods
- Lean-ledelse
- Produksjonslinje
- Produksjonsprosesser
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: Søren Bullsvei 27, 1051 Oslo
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Produksjon
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
Produksjonleder, produksjon, mattrygghet, forbedringsarbeid
Annonseinformasjon
- FINN-kode 440332005
- Sist endret


