Kvalitetsmedarbeider
Grilstad avd. Brumunddal
- Frist 1.12.2025
- Ansettelsesform Fast
Bli en nøkkelperson for trygg mat på folks bord
Grilstad AS er en ledende aktør innen matindustrien med en sterk historie og en lidenskap for å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. Som arbeidsgiver er vi dedikert til å skape en inkluderende og engasjerende arbeidskultur der våre ansatte kan trives og utvikle seg. Grilstad AS markedsfører skikkelig mat, og er en av Norges største produsenter av kjøttprodukter, både til Dagligvare og Foodservice. Grilstad AS startet som spekepølsefabrikk i Trondheim i 1957, og ble tidlig en landsdekkende aktør. I over 60 år har Grilstad vært en del av nordmenns hverdag, og er i dag en markedsleder på spekevarer i Norge gjennom merkevarene Grilstad, Stranda og Tind.
En av våre gode kollegaer går av med pensjon etter nesten 40 år i selskapet og vi søker nå en ny ansatt til kvalitetsavdelingen. Dette er en unik mulighet til å bli en del av vårt engasjerte team og bidra til et miljø med mattrygghet og høy kvalitet.
Som kvalitetsmedarbeider i Grilstad får du en variert rolle, der praktisk arbeid med prøvetaking i hele fabrikken kombineres med dokumentasjon, oppfølging og kontinuerlig forbedring.
Du vil jobbe under flere godt etablerte rutiner, men kommer også inn i en jobb der oppgaver må omprioriteres. Dine arbeidsoppgaver vil være å:
Utføre prøveuttak, oppfølging, logging av resultater, samt rapportering i henhold til prøveplan.
Kvalitetssikring av interne dokumenter, prosedyrer og risikovurderinger. Arbeide med avvik, oppdatere prosesser og dokumentere alt fra laboratoriearbeid og råvarer til leverandørdata, produktdatablad og resertifiseringer.
Delta i opplæring av ansatte og bidra til å styrke kompetansen innen mattrygghet. Ansvar for å dokumentere gjennomført opplæring, bistå med å utvikle enkle kurs og leksjoner internt, samt være en faglig ressurs ved innføring av nye rutiner og prosesser.
Holde god orden og oversikt over prøvemateriell og bruksutstyr. Sørge for varebestilling innenfor gjeldende krav og avtaler.
Samarbeide tett med kvalitetsleder og være en del av et lite, men svært viktig team. I tillegg vil du ha kontakt ut mot alle avdelinger på fabrikken for å sikre stabile rutiner og høy kvalitet i alle ledd, samt kontakt ut mot eksterne laboratorium og renholdsbyrå.
Bidra ved med både interne og eksterne revisjoner og tilsyn.
Flere av dine arbeidsoppgaver vil daglig foregå i ulike IT-systemer, blant annet levert av Microsoft.
Arbeidstid er hovedsakelig på dagtid, fleksibelt mellom kl. 07:00-16:00. Enkelte dager vil det være behov for å starte enda tidligere, ettersom enkelte prøver må tas før produksjonsstart.
Vi ser etter en kvalitetsmedarbeider som brenner for trygghet og kvalitet. Du er engasjert, tilstede og deltar aktivt i hverdagen, ser kolleger, har meninger om oppgaver og prosesser og kan engasjere andre. Samtidig er du ryddig og strukturert, med evnen til å følge prosedyrer og rutiner med nøyaktighet, håndtere prøveresultater og sikre kvalitet i alle ledd.
Bruk av IT-systemer faller deg naturlig og du ser viktigheten av å alltid holde dette oppdatert på en systematisk måte. Du foreslår gjerne smartere og mer effektive løsninger og søker kontinuerlig ny kunnskap og kompetanse. Du er nysgjerrig, tør å komme med forslag og tar ansvar for eget fagområde.
Teamet er viktig for deg og du samarbeider tett og godt med kolleger og skaper tillit gjennom å involvere og støtte andre. I tillegg er du stolt av faget, går foran med et godt eksempel til alle kollegaer og bidrar til en positiv og trygg arbeidskultur som styrker mattrygghet i hele fabrikken. Samtidig er du en målbevisst person med klare ambisjoner om å oppnå både personlige og organisatoriske mål.
Kvalifikasjoner
God kompetanse og gjerne praktisk erfaring med HACCP – du skal kunne jobbe selvstendig og trygt med dette i produksjonen.
Må kunne kommunisere på norsk språk muntlig og skriftlig, samt engelsk skriftlig.
Ønsket bachelorgrad i næringsmiddelfag, mat, teknologi og helse eller tilsvarende relevant høyskoleutdanning.
Forståelse for grunnleggende mikrobiologi, basis næringsmiddelfaglig kunnskap og mattrygghet.
Det vil også være en fordel med noe erfaring eller kjennskap til risikoanalyser som TACCP og VACCP, sertifiseringer som BRC, ISO eller FSSC 22000 og/eller erfaring med prøvetaking i næringsmiddelproduksjon.
Hos oss vil du få en trygg, privat, norskeid arbeidsgiver og en arbeidsplass sentralt i Brumunddal, på et anlegg som satses på fremover. Som ansatt får du tilgang til personalbutikken med konsernets varer og gode priser. Du får også tilgang til vår unike bedriftshelsetjeneste med tilgang på videolege, psykolog og rådgivning både for deg og familien din. Vi støtter faglig utvikling og kan tilby et arbeidsmiljø med lang erfaring og engasjerte kollegaer. Vi har eller er med på ulike sosiale arrangementer i forbindelse med jul og sommer, og vi gleder oss til å ønske en ny kollega velkommen!
Søknadsfrist: 01.12.2025
Kan dette være deg? Ta gjerne kontakt med Rådgiver Hanna W. Sveløkken på telefon: 478 27 675 eller mail: hanna.svelokken@adecco.no
Ferdigheter
- Behersker IT-/datasystemer
- Dokumentasjon
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- Kvalitetssikring
- Mikrobiologi
- Samle inn prøver
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: Fabrikkvegen 9, 2383 Brumunddal
- Hjemmekontor: På kontoret
- Bransje: Forskning, utdanning og vitenskap, Industri og produksjon, Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Kvalitetssikring, Mat og servering, Revisjon og kontroll
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
(1/4)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 436528742
- Sist endret


