Restaurantsjef
Geiranger Hotelldrift AS
- Frist 28.2.2026
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Restaurantsjef til sommer sesong 2026 Havila Hotel Geiranger
Vi søker en talentfull og erfaren restaurantleder til å lede vårt kulinariske team og bidra til enestående gjesteopplevelser.
Kvalifikasjoner
Du har utdannelse eller erfaring innen hotelldrift, service, ledelse eller tilsvarende høy kompetanse og erfaring innen service, ledelse, mat og drikke
Genuint opptatt av gjesteopplevelse
Gode kommunikasjonsevner
Evne til å lede og motivere team
Personal- og økonomiansvar
Du har et genuin interesse for mat og drikke
Selvstendighet
Noen av dine arbeidsoppgaver vil være:
Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte.
Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
Oppfølging av rutiner og systemer
Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.
Tett samarbeid med Daglig leder og F&B Manager
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.
Skape og lære ut salgs muligheter og
Være ansvarlig for rutiner, opplæring av personale i service og salgsteknikker, samt IK alkohol.
Du vil være en del av hotellets ledelse, delta i ledermøter og rapportere til hotelldirektøren
Personlige egenskaper:
Du er liker høyt tempo og holder deg rolig og fokusert selv når det er full fart
Genuin interesse for mat og drikke
Du liker å jobbe med mennesker
Du tar ansvar og gjennomfører/fullfører de oppgavene du har
Du opplever som positiv og imøtekommende.
Vi tilbyr
Gode betingelser for rette vedkommende. En spennende stilling med ansvar og utfordringer. Karrièremuligheter innenfor Havila Gruppen. Nettverk med gode kolleger. Godt arbeidsmiljø. En del av en stor reiselivssatsning. En spennende og variert rolle. Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Mulighet til å påvirke og forbedre arbeidsprosesser. Personalbosted og personalkost.
Om bedriften
Geiranger er en av de mest populære feriedestinasjonene i Norge. Havila Hotel Geiranger ligger rett ved Geirangerfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste og er et av Norges mest populære turistmål. Hotellet har 154 gjesterom, 1 restaurant, 1 Cafè & Bakeri, 1 Galleri & Shop og 2 barer.
Ferdigheter
- Administrere inventar
- Drive hotel
- Environment, Health and Safety (EHS)
- Kostnadskontroll (Financial controlling)
- Kunnskapsprøve i alkoholloven
- Lage vaktlister
- Mat og drikke
Om arbeidsgiveren
Geiranger er et av de mest populære reisemålene i hele Norge. Havila Hotel Geiranger ligger rett ved Geirangerfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste og et av Norges mest populære turistmål. Hotellet har 151 gjesterom, 1 restaurant, 1 cafe & bakeri og 2 barer.
- Sektor: Privat
- Sted: geirangervegen 22, 6216 Geiranger
- Hjemmekontor: På kontoret
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Mat og servering, Restaurantsjef
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
restaurantsjef, havila hotel, geiranger, restaurantleder, gjesteopplevelse
(1/2)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 431882654
- Sist endret
