OMNI Kaiser Patisserie søker medarbeidere til oppbaking – erfarne og nybegynnere (assistent baker/konditor)!
OMNI Kaiser Patisserie AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
- Timelønn 215 kr
Elsker du konditori og oppbaking? Bli med som medarbeider til oppbaking hos OMNI Kaiser Patisserie!
Bli med på noe helt nytt – vi åpner OMNI Kaiser Patisserie i sentrum av Bergen, og vi søker deg som vil være med fra starten! Vi ser etter en medarbeider til OPPBAKING i vår konditori/kafé, med oppstart snarest.
Vi søker deg som kan jobbe 50% og 80%. Det er en fordel om du har mulighet til å jobbe skift mellom kl. 04:30 - 13:00 på hverdager og 06:00 - 14:00 i helger.
Hos oss kan gjestene nyte smakfulle kaker, viennoiserie, brød, porsjonskaker, bankettkaker, minidesserter, makroner og mye mer.
Hos Omni Kaiser Patisserie skaper vi håndlagde søtsaker som begeistrer både med smak og utseende.
Fra delikate porsjonskaker og praliner til håndlaget iskrem og eksklusive kaker – vi forener tradisjonelt håndverk med moderne teknologi. Vi bruker utelukkende naturlige ingredienser av høyeste kvalitet og fersk frukt, for å sikre uforglemmelige smaksopplevelser. Hos Omni Kaiser Patisserie legger vi ekstra omtanke i hvert produkt, med fokus på detaljer og et ekte øye for skjønnhet.
OMNI Kaiser Patisserie søker medarbeidere til oppbaking, inkl. assistenter (baker/konditor) i Bergen!
Hvem ser vi etter:
Du er over 20 år
Fleksibel og kan jobbe skift mellom kl. 04:30 - 13:00 på hverdager og 06:00 - 14:00 i helger.
Pålitelig, positiv og løsningsorientert
Trives med høyt tempo og varierte arbeidsdager
Tidligere erfaring fra bakeri eller konditori er ønskelig, men ikke nødvendig. Det viktigste er at du har en genuin interesse og lidenskap for konditori og oppbaking.
Norsk språk er absolutt ønskelig, men ikke nødvendig – god engelskferdighet er tilstrekkelig.
Arbeidsoppgaver:
Forberede og bake produkter til servering
Jobbe med oppbaking av brød, kaker, viennoiserie og porsjonskaker
Sørge for ryddig lager og oppbevaring
Bidra til et rent og innbydende arbeidsområde
Samarbeide med kolleger for effektiv drift
Hvorfor jobbe hos oss?
Bli en del av et positivt og inkluderende team
Lær nye ferdigheter og utvikle deg innen bakeri- og konditorfaget
Konkurransedyktige betingelser og ansattrabatt
Mulighet for forlengelse og fast ansettelse
Arbeid i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø
Hos OMNI Kaiser Patisserie skaper vi håndlagde søtsaker som begeistrer både med smak og utseende. Vi bruker kun naturlige ingredienser av høyeste kvalitet, og vi legger ekstra omtanke i hvert produkt.
Slik søker du:
Send en kort søknad hvor du oppgir:
Litt om deg selv og fortell hvilken stillingsprosent og hvilke arbeidstider som passer deg – denne informasjonen er viktig for oss
Velkommen inn på OMNI Kaiser Patisserie-laget som vår nye kollega – vi gleder oss til å bli kjent med deg og din personlighet!
Send søknaden til: leder.sentrum@omnikaiser.no 💛
Ferdigheter
- Bakeri, Pâtisserie og konditorvarer
- Bakeriprodukter
- Etterfylle varer
- Lidenskap for matlaging
- Rengjøring
Om arbeidsgiveren
Et premium konditori og kafé som tilbyr ferske, søte og salte bakverk, porsjonskaker, kaker til ulike anledninger, makroner, håndlagd iskrem og gavepakker. Hos Omni Kaiser Patisserie skaper vi håndlagde søtsaker som begeistrer både med smak og utseende, med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet og fokus på detaljer og skjønnhet.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 3
- Sted: Olav Kyrres Gate 31, 5014 Bergen
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Baker, Kjøkken- og kantinemedarbeider, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
konditori, bakeri, oppbaking, baker, kaffe
(1/8)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 431176070
- Sist endret



