Konditor
Åpent Bakeri Produksjon AS
- Frist 10.11.2025
- Ansettelsesform Fast
Ledig stilling som konditor hos Åpent Bakeri Produksjon as
Vi søker konditor med erfaring og svennebrev eller tilsvarende til 100 % stilling i vår konditoravdeling.
Vi ser etter en faglig sterk, nøyaktig og effektiv konditor til vårt konditori. Arbeidet vil bestå i produksjon av alt av Åpent Bakeris konditorvarer, sesongprodukter samt å bidra i å utvikle, implementerenye impulser og produkter i assortimentet. Åpent Bakeris konditori produserer for det meste produkter i segmentet "hyllevarer" og svært lite klassiske kaker.
Videre ønsker vi en person som vet å jobbe ryddig, rent, systematisk, effektivt og er punktlig med god kunnskap om IK-mat og som er god på å jobbe i et team.
Siden komunikasjone stort sett går på engelsk i produksjonen er dette et krav at søker behersker.
Åpent Bakeri er godkjent lærebedrift og har som uttalt mål om at alle lærlinger går ut med høyeste karakter. Vi har til enhver tid ambisjon om å ha lærlinger i bedriften og stillingen vil også innebefatte ansvar for faglig oppfølging av disse i det daglige arbeid.
Åpent bakeri ligger sentralt i Oslo på Sagene.
Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for den som er villig til, å har ønske om å utvikle seg faglig. Åpent bakeri har bakere og konditorer som hver dag jobber sammen for å nå bedriftens mål om høy kvalitet på produktene.
Arbeidstid vil i hovedsak være på dagtid. Noe helgejobb må påregnes.
Lønn: Etter avtale
Formel utdannelse: Svennebrev i konditorfaget.
Synes du dette kunne være spennende? Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg.
Du kan lese mer om Åpent Bakeri her: www.apentbakeri.no
FerdigheterAI-generert
- Baking av kaker og konfekt
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- Konditordiplom
- Produksjon av konfekt
- Utvikle nye matvarer
Om arbeidsgiveren
kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av
Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang.
En del av strategien til Åpent Bakeri er å produsere så mange varer som
mulig selv, så man har full kontroll over kvalitet. I tillegg samarbeider vi
med et knippe utvalgte leverandører.
Åpent Bakeri sin produksjon ligger på Sagene i Oslo, inkludert et kjøkken, og teller i dag 20 utsalg,
hvorav 4 av stedene har eget kjøkken.
- Sektor: Privat
- Sted: Avd Sagveien kjøkken, 0459 Oslo
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri, Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Mat og servering
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Annonseinformasjon
- FINN-kode 431018632
- Sist endret