Kjøkkensjef
Gausta
- Frist 2025-11-13
- Ansettelsesform Fast
Kjøkkensjef/Head Chef
Innovativt, topp moderne kjøkken søker kjøkkensjef
Gaustablikk Fjellresort har, i tråd med sine ambisjoner, utviklet moderne restaurantkonsepter, og har nå 8 forskjellige spisesteder. Vårt bygg som inneholder Stova, Fjell og Bakeri søker nå etter en kjøkkensjef som kan bringe vårt kjøkken videre. Fjell åpnet desember 2024 i nyoppussede lokaler og gir en ny dimensjon til dette bygget rett ved skisenter.
Som kjøkkensjef vil du være med på planlegging og drift . Vi ser etter deg som har lyst til å løfte kjøkkenet i denne delen av vår ski resort.
Gaustablikk Fjellresort har et samarbeid med spennende kokker. De bistår i utvikling av menyer og konsepter, og har bidratt til at vi har et mat-tilbud vi virkelig kan være stolte av.
Vi på Gausta er i en spennende fase med stort utviklingspotensiale. Du har mulighet, sammen med vårt kokke team og Jimmy Øien, til å forme og utvikle dette kjøkkenet i tråd med de visjoner og målsettinger som gjelder. Hos oss kan du regne med å få en spennende og variert jobb med hyggelige kolleger, en konkurransedyktig lønn og muligheten for videreutvikling.
Mat og drikke på Gaustablikk Fjellresort og øvrige spisesteder på Gausta er et av våre prioriterte satsningsområder.
Om rollen:Som kjøkkensjef på Gaustablikk Fjellresort er du en del av et stjernespekket team med høye standarder og forventninger. Rollen gir deg mulighet til en variert og stimulerende arbeidsdag hvor du får utviklet dine ferdigheter. Rollen krever at du har evnen til å tilegne deg ny kunnskap raskt og bruke dette i praksis. Vi forventer at du sikter høyt og yter ditt aller beste. Som en del av teamet, kreves det gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter.
Arbeidsoppgaver:
- Planlegge, utvikle og oppdatere menyer i samarbeid med ledelsen.
- Lede og motivere kjøkkenpersonalet, inkludert opplæring og turnusplanlegging.
- Sørge for høy kvalitet og presentasjon på alle retter som forlater kjøkkenet.
- Følge opp budsjetter, kalkyler og økonomiske mål for kjøkkenet.
- Ansvarlig for innkjøp, varelager og råvarekontroll.
- Sikre at rutiner for IK-mat og HMS følges i henhold til gjeldende regelverk.
- Sørge for et godt samarbeid med servitører og andre avdelinger.
- Bidra aktivt til et positivt og inkluderende arbeidsmiljø.
- Ta hånd om vare leveranser og hjelpe dine kollegaer ved behov
- Kommunisere godt med dine medarbeidere på kjøkkenet, men også med øvrige kollegaer for å sikre gode leveranser ut til gjestene
- Medvirke til et godt arbeidsmiljø i din avdeling og mot andre avdelinger
- Være en god ambassadør for Gausta Fjellresort
Vi søker en kjøkkensjef med erfaring som drives av høyt tempo og alltid streber med å levere kvalitet på høyeste nivå. Du har gjerne flere års erfaring fra tilsvarende stilling. Du er vant til å jobbe selvstendig og strukturert, men også i team. Vi kan tilby en spennende og variert arbeidsplass med store utviklingsmuligheter på en en av Skandinavias mest ambisiøse helårs destinasjon.
Tenker du at du passer inn i vårt team så håper vi du søker på jobb hos oss.
Det er en stor fordel om du er fleksibel, da rollen krever en del skiftarbeid fordelt på dag/kveld/helg.
Vi tilbyr:
- Lønn i henhold til tariffavtale
- God opplæring og strukturerte rutiner
- Fantastisk fjell miljø med skisenter, langrennsspor og høye fjell rett utenfor hotellets vegger
- En spennende skidestinasjon med fantastiske visjoner og fremtidsplaner
- Interne karrieremuligheter
Vil du være med å ta Gaustablikk Fjellresort til nye høyder? Send oss en søknad!
Har du spørsmål og lurer på om du kan jobbe i Norge. Besøk gjerne grensetjansten.com der myndighetene i Norge og Sverige har samlet viktig informasjon.
Tiltredelse av stillingen skjer etter avtale. Aktuelle kandidater kalles inn fortløpende. Stillingen rapporterer til kjøkkensjef på Gaustablikk Fjellresort. For spørsmål, send en e -post til : jimmy@gausta.com Både skift- og helgearbeid inngår.
Ved å sende inn en søknad godtar du at Gausta håndterer din personlige informasjon i løpet av rekrutteringsperioden.
FerdigheterAI-generert
- Anskaffelser
- beregning og estimering
- Kontroll av råvarer
- Kvalitetskontroll
- Matpresentasjon
- Mottakskontroll
- Sektor: Privat
- Sted: Kvitåvatnvegen 372, 3660 Rjukan
- Bransje: Hotell og overnatting, Reise og turisme
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
Kjøkkensjef
Annonseinformasjon
- FINN-kode 430102507
- Sist endret
