Kokk
The Food Hub AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Har du lyst til å jobbe i en av Norges råeste kantiner?
Er du lidenskapelig opptatt av mat, og trives i et spennende og kreativt miljø? Da er kanskje dette jobben for deg.
The Food Hub ser etter 1 engasjerte og dyktige kantinekokk/produksjonskokk som ønsker å være en del av vårt flotte team på Rebel i Universitetsgaten 2 i Oslo sentrum. Stillingen er delt 50/50 prepp kokk og kantine kokk. Hvor man begynner dagen med produksjon på vårt event kjøkken, før man avslutter dagen i kantina med lunch servering til mellom 400-700 sulte lunsjgjester, 5 dager i uken.
Du må ha et godt øye for detaljer, kunne jobbe effektivt og organisert. Og sørge for at lunsj buffeten ser flott og innbydende ut for gjestene til enhver tid. Som kokk hos oss er du bedriftens ansikt utad og det er viktig at man er blid, hyggelig og serviceminded ovenfor gjester og kollegaer.
Arbeidstid er mandag-fredag 06:00-14:00
Arbeidsoppgaver:
Produsere mat i henhold til event-kjøkkenets bookinger
Tilberedning av variert og næringsrik mat til våre gjester
Gjennomføring av daglig service i kantinen
Sikre god hygiene og orden på kjøkkenet i henhold til regelverk
Bidra til et godt arbeidsmiljø og yte førsteklasses service
Håndtering av spesielle diett- og allergikrav
Kvalifikasjoner:
Erfaring som kokk, gjerne fra kantine eller storkjøkken
Kjennskap til matsikkerhet og hygieneregler (HACCP)
Fagbrev som kokk er en fordel, men relevant erfaring kan kompensere
Godt humør og evne til å jobbe både selvstendig og i team
Effektiv, strukturert og fleksibel i en travel hverdag
Vi tilbyr:
Et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø
Konkurransedyktige lønnsbetingelser
Store muligheter for faglig utvikling
Gode arbeidstider og fri på kvelder og helger
Ferdigheter
- Erfaring fra næringsmiddelproduksjon
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- Kjøkkenhygiene
- Restaurant (matlaging)
Om arbeidsgiveren
Bak The Food Hub står en kokkegjeng med lang erfaring fra Bagatelle, The Flying Culinary Circus, Palace Grill og Solsiden. Evig opptatt av råvarer og smak, sørger vi for at hvert måltid gir deg en digg opplevelse av topp kvalitet.
Vi samarbeider med lokale produsenter og nøye utvalgte leverandører - fordi bare det beste er godt nok for oss! Uansett om vi snakker lunsj i kantina, påfyll i møterommet eller fingermat til det store eventet - sørger vi for at maten er top-notch. Når gjestene våre smiler og kanskje til og med spør om oppskriften - vet vi at vi har gjort greiene våre riktig.
The Food Hub - Good food for good mood!
I The Food Hub er vi lidenskapelig opptatt av å leverer best mat til mange. Våre fokusområder er kantine løsninger av ypperste kvalitet. I tillegg til spennende og innovative mat konsepter til møter, konferanser og andre store eventer.
Vil du bli en del av vår kreative gjeng? Så sender du oss en søknad!
- Sektor: Privat
- Sted: Universitetsgata 2, 0164 Oslo
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Catering, Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
kantinekokk, Produksjonskokk, kokk, kantinemedarbeider, chef
Annonseinformasjon
- FINN-kode 428551443
- Sist endret


