Kombinert kjøkken- & serveringshjelp
Rustad AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Engasjement
Kombinert kjøkken- & serveringshjelp til vintersesongen
Om stillingen
Vi søker en allsidig medarbeider som kan kombinere oppgaver på kjøkkenet og i serveringen for vintersesongen 2025/26 (22. desember – medio april).
På kjøkkenet vil du bistå med enkle oppgaver som grønnsakskrelling, grunnleggende matforberedelser (etter evne) og oppvask. I serveringen vil du først og fremst hjelpe til under middagene (tallerkenservering), og muligens også under frokost (buffet).
Vi ser etter en utadvendt og arbeidsom person med noe erfaring fra kjøkken eller servering. Du må kunne sette inn et «ekstra gir» i travle perioder og jobbe raskt og effektivt.
Vi tilbyr personalbolig på hotellet.
Søknadsfrist snarest, søknader behandles fortløpende.
***English version***
About the position
We are looking for a versatile team member to combine kitchen and serving tasks for the winter season 2025/26 (December 22rd– mid-April).
In the kitchen, you will assist with simple tasks such as peeling vegetables, basic food preparation (according to ability), and dishwashing. In the restaurant, you will mainly help during dinner service (plate service) and possibly during breakfast (buffet).
We are looking for an outgoing and hardworking person with some experience in kitchen or restaurant work. You should be able to shift into a higher gear during busy periods and work quickly and efficiently.
Accommodation at the hotel is available for staff.
Ferdigheter
- Assistere på kjøkkenet
- Kommunikasjonsevner
- Servere mat til gjester
- Servering - generelt
- Tilberede matvarer
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
***English version***
Rustad Hotel is located at Sjusjøen, 20 km from Lillehammer, a family-run hotel for 4 generations. We emphasize sustainability, good guest experiences and home-cooked food rooted in Nordic cuisine.
- Sektor: Privat
- Sted: Alm Sætergutu 51, 2612 Sjusjøen
- Bransje: Hotell og overnatting, Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Service/servering, Servitør
Nøkkelord
servitør, restaurant, service, hotell, kjøkken
(1/5)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 426697981
- Sist endret

