Kokk
De Tre Stuer
- Frist 10.10.2025
- Ansettelsesform Fast
Vi søker en engasjert og kreativ kokk – er det deg?
Vi søker en engasjert og kreativ kokk til en av våre personalrestauranter.
Er du lidenskapelig opptatt av mat, mennesker og muligheter? Ønsker du en arbeidshverdag der du både får bruke kreativiteten din og jobbe tett på gjestene – i et miljø hvor kvalitet, bærekraft og innovasjon står i sentrum? Da kan dette være drømmejobben for deg!
Hos oss får du muligheten til å forme matopplevelsene til et mangfoldig og forventningsfullt publikum – hver eneste dag. Her er det rom for både hjerte og hjerne, og vi leter etter deg som elsker å gjøre det lille ekstra.
Hvem er du?Du er en faglært kokk med erfaring, stå-på-vilje og øye for både smak og detaljer. Du trives i et hektisk miljø, er trygg på egne valg og elsker å finne nye løsninger som gjør hverdagen enklere og maten enda bedre.
Hos oss får du ansvar – og frihet – til å levere kvalitet og service på høyt nivå. Du deler våre verdier om bærekraft, teknologi og utvikling, og liker å ligge ett steg foran i bransjen.
Hva du får hos oss:- En spennende rolle i en virksomhet i sterk vekst
- Store muligheter for faglig og personlig utvikling
- Et engasjerende og inkluderende arbeidsmiljø
- Konkurransedyktige lønnsbetingelser etter kvalifikasjoner
- En arbeidsplass hvor din stemme og innsats teller
- Produksjon og servering av smakfull og variert mat
- Planlegging av menyer og mersalg av møtemat
- Ansvar for varebestilling og råvarekontroll
- Etterlevelse av IK-mat og HACCP-standarder
- Har fagbrev som kokk og minst 3 års erfaring
- Er selvstendig, løsningsorientert og strukturert
- Har et stort engasjement for mat og gode måltidsopplevelser
- Har økonomisk forståelse og kremmerånd
- Er komfortabel med både norsk (eller nordisk) og engelsk – skriftlig og muntlig
- Har glimt i øyet og tar utfordringer på strak arm
Vi gleder oss til å høre fra deg! Send oss en søknad i dag – søknader vurderes fortløpende.
FerdigheterAI-generert
- Bestille fra leverandører
- Erfaring fra næringsmiddelproduksjon
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- Kokkesertifikat
- Kontroll av råvarer
- Norsk
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
4Service er en del av Compass Group Norge som er en del av Compass Group PLC som er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester, og har en omsetning på over £22 milliarder. Konsernet har over 550 000 ansatte i over 35 land og serverer over 5,5 milliarder måltider hvert år.
Gjennom vårt varemerke De Tre Stuer driver vi personalrestauranter i over 100 private og offentlige virksomheter. De Tre Stuer er ensbetydende med kvalitet og godt håndverk, som å ha en restaurant på jobben. Dette gjenspeiles også i den grafiske profilen som skal understreke høy kvalitet.
- Sektor: Privat
- Sted: 0667 Oslo
- Bransje: Annet, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kjøkkensjef, Kokk
Nøkkelord
Kokk, Kantine, Restaurant, Kjøkkensjef
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 426502646
- Sist endret