Bildegalleri
Nye og eldre kokebøker. Mat og kulturhistorie. Flere med lokal vri.
Til salgs
Beskrivelse av varen
Tilstand: Pent brukt - I god stand
1. Anders Roede, Christen Roede, Roar Sandvik - Grill & BBQ-bibelen (2018)
248 sider. Rikt illustrert. Pris 300 kr
2. Hilaire Walden - Søtt og skarpt i glass og krukke. Syltede godbiter fra hele verden (1997)
Bok med vareomslag. 144 sider. Rikt illustrert. Pris 200 kr
3. Ingerid Askevold - Sylting (1951)
Greie syltemåter.
190 sider. Rikt illustrert. Pris 250 kr
4. Godt for matvenner.Syltetøy og geleer (1986)
95 sider. Rikt illustrert. Pris 200 kr
5. Ingrid Wismann - Bordets gleder i hverdag og fest (1953)
166 sider. Illustrert. Pris 150 kr
6. Gudrun Røst - Moderne kosthold. En sikker grunnvoll for familiens helse (1956)
Bedre økonomi - Mindre tretthet - Større energi.
213 sider + vitamintabell + Saksregister + annonser. Pris 225 kr
7. Asta Bang & Edith Rode - Middag til hverdag og fest (1950)
88 sider + billedplansjer i farger. Pris 200 kr
8. Philip Newth - Pytonslanger i eddik og stekte elefantsnabler. Matens historie. (1996)
82 sider. Illustrert. Pris 200 kr
9. Åse Kongsvik, Kari Støfringsdal, Heidi Brunstad-Øyehaug - Ta kaka (2005)
223 sider. Rikt illustrert. Pris 250 kr
10. Karen Dorothea Bang - Fuldstændig norsk kogebog (1991)
Til Brug saavel i større som mindre Huusholdninger.
Forord og mathistoriske kommentarer ved Henry Notaker.
Praktiske råd og etterord ved Hroar Dege.
Bok med vareomslag. 135 sider. Første gang utgitt i 1835. Pris 250 kr
11. Arnt Olav Klippenberg - Glade pølser. Mat for tøffe mannfolk og sultne damer (2016)
204 sider. Rikt illustrert. Pris 300 kr
12. Mattradisjoner fra Akershus (1998)
Innsamlet av medlemmer i Akershus Bondekvinnelag 1996-1998
192 sider. Illustrert. Pris 250 kr
13. Jan Vardøen - Tøff mat. Pølser og øl (2009)
Bok med vareomslag. 184 sider. Rikt illustrert. Pris 300 kr
14. Norsk Ukeblads store bok om safting og sylting (1987)
Hermetisering, frysing, tørking og salting.
188 sider. Rikt illustrert. Pris 275 kr
15. Knut Opedal - Den store sildeboken - også med visdomord (1995)
176 sider. Illustrert. Signert av forfatteren på forsatsblad. Pris 250 kr
16. Sverre Holm - Bombe på gaffelen og annen mat med krutt i (1981)
137 sider. Tegninger av Finn Graff. (Sverre Holm kjent fra Olsenbanden). Pris 275 kr
17. Sykt godt. En vegansk kokebok av Mari Hult (2016)
335 sider. Rikt illustrert. Pris 300 kr
18. Anne Mæhlum, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley - Fra naturens spiskammer (2016)
304 sider. Gjennomillustrert. Pris 300 kr
19. Marit Aune Leirfall og Rigmor Paulsen - Trøndermat (1989)
175 sider. Rikt illustrert. Pris 300 kr
20. Martha Ellingsen - Amerikansk mat (1946)
174 sider. Pris 200 kr
21. Roald og Felicity Dahl - I Roald Dahls kjøkken (1991)
Bok med vareomslag. 240 sider. Rikt illustrert. Pris 350 kr
22. Anita Danielson - La deg friste av frukt og bær (1997)
128 sider. Rikt illustrert. Pris 225 kr
23. Kari Finngaard - Mormors kaker (2014)
136 sider. Rikt illustrert. Pris 250 kr
24. Ola Einbu og Øystein Søbye - Smak av Romerike (2001)
En kulturhistorisk kokebok. 136 sider. Rikt illustrert. Pris 250 kr
25. Hroar Dege - Fra Neptuns gaffel (1995)
En kokebok om fisk og skalldyr.
Bok med vareomslag. 212 sider. Rikt illustrert. 2. Utgave, ny utgave, revidert og kommentert. Pris 250 kr
26. Ruth-Hege Holst - I Huldas kjøkken (2001)
Bok med vareomslag. 136 sider. Rikt illustrert. Pris 200 kr
27. Henry Notaker - Appetittleksikon (1997)
Bok med vareomslag. 322 sider. Rikt illustrert. Pris 250 kr
28. Bente Westergaard - Grønn gourmet (2001)
Oppskrifter for et mer økologisk kjøkken. 164 sider. Rikt illustrert. Pris 200 kr
29. Bodil Nordjore & Astri Riddervold - Kvinnerolla og matkulturen. Tørrfisk, sild og klippfisk. (2016)
Historie & oppskrifter. 303 sider. Illustrert. Pris 400 kr
30. Bodil Nordjore - Gryta hennar mor. Kjøtsupper frå heile Noreg (2015)
405 sider. Illustrert. Pris 400 kr
31. Stein Mortensen, Morten Schakenda, Charles Tjessem, Per Eide - Med skjell på gaffelen (2000)
Bok med vareomslag. 112 sider. Rikt illustrert. Pris 250 kr
32. Tørrfisk Stockfish. Mat og tradisjon. Food and traditions
96 sider. Illustrert. Pris 200 kr
33. John-Henrik Schreiner og Trude Monssen - Kong Olavs kakao. Kongelige menyer for gode anledninger (2005)
Bok med vareomslag. 140 sider. Rikt illustrert. Pris 400 kr
34. Helle Øder Valebrokk - Litt av alt. Små retter til alle slags måltider (2022)
304 sider. Rikt illustrert. Pris 300 kr
35. Den Kiellandske Kogebog (1977)
243 matoppskrifter fra de beste kjøkken i Stavanger på 1700-tallet.
112 sider. Pris 250 kr
36. Kari Vetlesen - Frukt- og grønnsaksleksikon (2018)
496 sider. Rikt illustrert. Pris 300 kr
37. Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen & Lars L. Paulsen - På grillen. Rause smaker fra St. Lars (2012)
192 sider. Rikt illustrert. Pris 250 kr
38. Rune Kalf-Hansen - En hyllest til lammet! (2012)
En økologisk kokebok med 102 lammeretter - for alle årstider!
151 sider. Rikt illustrert. Som ny. (265 kr)
39. Liv Marie Austrem & Guri Ingebrigtsen - Feskarbonden og andre kvinnfolk (1992)
Bok med vareomslag. 121 sider. Rikt illustrert. (250 kr)
Bøkene er i meget bra stand. Sender gjerne til kjøper.
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 17.11.2025 kl. 17:55 ・ FINN-kode: 423237555



