Kokk
DE BERGENSKE
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Er du vår nye mesterkokk?
Er du vår nye mesterkokk?
Hotel Zander K søker en A la carte kokk
Er din lidenskap å lage minnerike matopplevelser? Vi er på jakt etter DEG som er hjelpsom, engasjert, hyggelig og fleksibel.
Hotel Zander K søker kokker til vårt team. Vi er underveis i en spennende prosess med å etablere nye menyer som består av kortreiste råvarer. Interesse for mat og vin er en fordel, men ikke noe krav. Zander K er kjent for sin populære økologiske vin og mikrobrygget øl. Vi ser etter deg som er selvstendig, strukturert og som trives i et unikt og moderne konsept. Vi i De Bergenske er alltid på utkikk etter nye talenter til vår hotellfamilie.
Er dette deg?
Vi i Hotel Zander K vektlegger et trygt og godt arbeidsmiljø like sterkt som vi ønsker å ivareta kunden. Hos oss blir du som ansatt godt opplært og oppfulgt. Vi ønsker å skape dynamiske team som står i samspill med hotellets mål og visjoner. Fagbrev som kokk er en fordel, men tidligere erfaringer fra restaurantbransjen samt gode referanser kan veie opp. Personlige egenskaper, gode holdninger og verdier vektlegges. Vi ser for oss at du har:
- Evnen til å jobbe i høyt tempo
- Øye for detaljer
- Faglig kompetanse innenfor råvarer, behandling av råvarer og tilberednings teknikker
- Faglig kompetanse innenfor kjøkken
- God kommunikasjon og samarbeidsvilje
- Mestrer norsk (skandinavisk) og engelsk godt
- Mestrer stress
A la carte kokk 100% stilling
Vi kan tilby:
- Muligheter for videre utvikling internt i gruppen vår
- Muligheter for jobb ved andre steder i De Bergenske
- En spennende jobb med kvalitetstjenester i et høyt-drevet selskap
- Et inspirerende arbeidsmiljø med store muligheter for ansvar og utvikling
Er du klar for å bli med på vårt hotelleventyr?
Om arbeidsgiverenHotel Zander K er en del av hotell- og restaurantfamilien De Bergenske. De Bergenske er en hotellfamilie, eid og drevet av Bergensfamilien Smørås. De Bergenske har drevet hoteller i over 100 år og ser det som sin viktigste oppgave å legge til rette for gode opplevelser både for tilreisende og fastboende.
Zander K er et design hotell for den urbane eventyreren. Hotellet er etablert som et av Bergens kuleste hoteller og er nominert i wallpaper som et av verdens beste urbane hoteller. Hos oss kan gjesten oppleve ett nordisk design og nyte en økologisk matservering.
Sektor: Privat
Antall stillinger: 1
Sted: Zander Kaaes gate 8, 5015 Bergen
Bransje: Hotell og overnatting, Matvareproduksjon og -industri, Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon: Kokk
Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Ferdigheter
- A la carte
- Evne til å jobbe i team
- Kontroll av råvarer
- Nordisk spåk
- Restaurant (matlaging)
- Stressmestring
- Tilberede matvarer
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: 5015 Bergen
- Bransje: Event og arrangementer, Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
a la carte, kokk, matopplevelser, kjøkken, kortreiste råvarer
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 421445852
- Sist endret