Bildegalleri
(1/5)
Utegris
Til salgs124 kr
Beskrivelse
Hei
Vi tar nå imot bestillinger på kjøtt av frilandsgris for høsten 2025. De blir etter planen slaktet først i november. Våre griser er økologiske og går ute hele sesongen. Her har de et område på 200 daa. (200.000m2) med beitemark og skog. De tilgang på badedammer, bekker og to haller fylt med halm.
Grisene er med i helsegrisprogrammet og velferdsgrisprogrammet, med blant annet dyrlegebesøk og inspeksjon. Grisene blir slaktet på godkjent slakteri og kjøttet er kontrollert og godkjent av mattilsynet. Gården ligger i Vardal. Ca. 15 minutter unna Gjøvik sentrum. Grisene går slikt til at en kan komme på besøk og følge med på dem gjennom hele sesongen.
Kjøttet kan leveres på utleveringsdagen på strekningen Dal-Eidsvoll-Hamar-Brumunddal-Moelv-Biri-Gjøvik. Vi er ganske fleksible.
Prisen er 124 kr. pr. kilo.
Vi selger hele og halve griser. Vekten på en halv gris er ca. 40-55 kg. Kjøttet kommer ferdig oppdelt og er klart til bruk eller frysing.
I prisen er standard oppdeling som følge:
Indrefilet
Skinke og bog delt i steker eller hel skinke.
Sideflesk
Ribbe med knekte ben og rutet svor,
Kam/nakke svores og deles til koteletter,
Kløyvde syltelabber
Knoke sages i to
Mørbrad. Egner seg spesielt godt til biffer eller stek.
Noe avskjær, som egner seg godt i gryter, på pizza, supper og sylte
Litt kraftbein
Skinke kan leveres hel for speking.
Vi kan også levere hel gris (kløyvd) eller grovdelt gris (Større stykker og blant annet hel nakke og skinker.)
Prisen pr. kg. for findelt gris er 124 kr. (Dette er totalsummen, inkludert mva.) og forutsetter bindende bestilling.
Vi tar nå imot bestillinger på kjøtt av frilandsgris for høsten 2025. De blir etter planen slaktet først i november. Våre griser er økologiske og går ute hele sesongen. Her har de et område på 200 daa. (200.000m2) med beitemark og skog. De tilgang på badedammer, bekker og to haller fylt med halm.
Grisene er med i helsegrisprogrammet og velferdsgrisprogrammet, med blant annet dyrlegebesøk og inspeksjon. Grisene blir slaktet på godkjent slakteri og kjøttet er kontrollert og godkjent av mattilsynet. Gården ligger i Vardal. Ca. 15 minutter unna Gjøvik sentrum. Grisene går slikt til at en kan komme på besøk og følge med på dem gjennom hele sesongen.
Kjøttet kan leveres på utleveringsdagen på strekningen Dal-Eidsvoll-Hamar-Brumunddal-Moelv-Biri-Gjøvik. Vi er ganske fleksible.
Prisen er 124 kr. pr. kilo.
Vi selger hele og halve griser. Vekten på en halv gris er ca. 40-55 kg. Kjøttet kommer ferdig oppdelt og er klart til bruk eller frysing.
I prisen er standard oppdeling som følge:
Indrefilet
Skinke og bog delt i steker eller hel skinke.
Sideflesk
Ribbe med knekte ben og rutet svor,
Kam/nakke svores og deles til koteletter,
Kløyvde syltelabber
Knoke sages i to
Mørbrad. Egner seg spesielt godt til biffer eller stek.
Noe avskjær, som egner seg godt i gryter, på pizza, supper og sylte
Litt kraftbein
Skinke kan leveres hel for speking.
Vi kan også levere hel gris (kløyvd) eller grovdelt gris (Større stykker og blant annet hel nakke og skinker.)
Prisen pr. kg. for findelt gris er 124 kr. (Dette er totalsummen, inkludert mva.) og forutsetter bindende bestilling.
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Beliggenhet
| FINN-kode | 415173064 |
|---|---|
| Sist endret | 2.7.2025 kl. 10:59 |








