Bildegalleri
Lars Barmen; Norsk sjømat. + div. andre Barmen-bøker
Til salgs
Beskrivelse av varen
NB: Sender ikke eller avtaler henting for beløp under kr 100.
- Lars Barmen; Norsk mat. Utg. 2002. 158 sider. Illustrert. Meget pent eks. m/omslag. Kr 90,-
Omtale: Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.
- Lars Barmen; Norsk sjømat. Fisk, skjell, skalldyr. Utg. 2001. 175 sider. Illustrert. Meget pent eks. m/omslag. Kr 70,-
Omtale: Boka inneholder oppskrifter på norsk fisk og sjømat, og Barmen gir i tillegg råd og tips om hvordan råvaren bør behandles før den kan nytes, filetering av de ulike fisketypene, gode fiskesesonger og fiskenes næringsinnhold. Har register.
- Lars Barmen; Norsk mat med ny vri. Utg. 2000. 140 sider. Illustrert. Meget pent eks. Kr 70,-
Omtale: Tradisjonelle norske retter og gode norske råvarer blir laget og brukt på en annerledes måte. Her får du en rekke oppskrifter på hvordan man kan lage nye og spennende retter av både de norske tradisjonelle rettene og de gode norske råvarene. Fra sine mange opphold i utlandet kombinerer Lars Barmen erfaringene sine med våre norske tradisjoner og råvarer. Hva med fenalår med selleriremulade eller kanskje ertesuppe med timianskum?
- Holger Koefoed og Lars Barmen; Lystens kokebok. Mat, kjærlighet og kjærlighet til mat. Utg. 1998. 158 sider. Rikt illustrert. Meget pent eks. m/omslag. Kr 50,-
Omtale: Boken byr på et møte med tre forskjellige kulturers holdninger og tradisjoner knyttet til forbindelsen mat og kjærlighet: Norden, Frankrike og Østen. Har stikkordregister.
Ingrid Espelid Hovig; Ingrid og kokkene. Utg. 2000. 323 sider. Illustrert. Meget pent eks. m/omslag. Kr 70,-.
I denne boken forteller forfatteren om sine kokkesønner, tolv i tallet. De er Norges beste kokker. Alle er, eller har vært, på Det norske kokkelandslaget, og de fleste har vært gjester hos Ingrid i Fjernsynskjøkkenet. På besøk hos sine sønner i deres respektive restaurantkjøkkener har Ingrid fått oppskrifter og menyer som lett kan brukes når vi inviterer til gjestebud hjemme. Kokkenes livretter fra gamle dager er også med. Her avsløres hemmeligheten med kjøttkaker, komle med og uten dott, fårikål og lammefrikassé, slik mor lager det. Med oppskriftsregister. (Lars Barmen, Bent Stiansen, Hans Robert Brun, Harald Osa, Morten Schakenda, Jørn Lie, Lars Erik Underthun, Odd Ivar Solvold, Trond Moi, Arne Brimi, Eyvind Hellstrøm og Terje Ness)
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 17.12.2025 kl. 06:53 ・ FINN-kode: 410545968
