Sous Chef og kokk søkes til Quality Airport Hotel Gardermoen
Quality Airport Hotel Gardermoen
- Frist 2025-06-22
- Ansettelsesform Fast
Sous Chef og kokk søkes til Quality Airport Hotel Gardermoen
Quality Airport Hotel Gardermoen søker en dyktig en 100% Sous Chef og en 100% kokk som skal være med på å ta den kulinariske opplevelsen på hotellet til nye høyder!
Velkommen ombord på flight QAHG2025 mot framtiden! Vi søker kreative og faglig dyktige medarbeidere som skal være med på å sette prikken over i-en for alle våre spisende gjester ved hotellet. Er du den som har gløden, kreativiteten og lidenskapen til å lage den beste maten i Norge? Er ENERGI, MOT OG BEGEISTRING ord som beskriver deg? Er du en teamplayer som trives med et høyt tempo? Da bør du spenne fast sikkerhetsbeltet, for nå er det tid for take off!
Vi har 1 ledig 100% stilling som Sous Chef og 1 ledig 100% kokk som skal rocke vårt kjøkken!
Oppstart etter avtale.
Som sous chef er du:
- Du har evnen til å lede og motivere teamet - Din lidenskap er å bruke alle evner for å lage den beste kulinariske opplevelsen for alle gjester- Du har fagbrev og minst 2 års erfaring fra lignende stilling (erfaring kan veie opp for fagbrev)
- Du behersker norsk eller annet skandinavisk språk, og engelsk både muntlig og skriftlig - Du er selvstendig, kreativ og løsningsorientert
- Du har sans for humor og liker å ha det gøy på jobb med både kolleger og gjester
Som kokk er du:
- Din lidenskap er å bruke alle evner for å lage den beste kulinariske opplevelsen for alle gjester- Du har fagbrev og minst 2 års erfaring (erfaring kan veie opp for fagbrev)
- Du får arbeidsdagen til å fly avsted, også ved høyere aktivitet - Du behersker norsk eller annet skandinavisk språk, og engelsk både muntlig og skriftlig - Du er selvstendig, kreativ og løsningsorientert
- Du er en god co-pilot mot ditt mannskap på kjøkkenet
- Du har sans for humor og liker å ha det gøy på jobb med både kolleger og gjester Om oss Quality Airport Hotel Gardermoen har de siste årene gjennomgått en fullstendig oppussing og er bygget ut med hele 7000m2. Det betyr at vi nå tilbyr en konferansekapasitet opptil 850 personer i vår storsal alene. Våre 455 delikate rom, i skandinavisk stil, innbyr til ro og avslapping. Nyt en bedre middag i vår À la carte, The Social, eller ta et slag shuffleboard og slukk tørsten i "GranBar". I vårt unike atrium flommer naturlig lys inn over en moderne lounge, med behagelig atmosfære, hvor gjester kan samle tanker og energi før neste møte eller reise. Lader du batteriene best med en treningsøkt finner du vårt splitter nye treningsrom i 1. etg og skogen med flotte løpestier rett bak hotellet. Er du klar for å fly inn i fremtiden med oss? Søk innen søknadsfristen. Stillingen er 100% fast og tiltredelse er etter avtale. Har du spørsmål vedrørende stillingene? Kontakt Director of F&B, Marthe Johansen, på e-post: freddy,olsen@strawberry.no
FerdigheterAI-generert
- Matlaging (gastronomi)
- Nordisk spåk
- Yrkeskompetanse som gir fag- eller svennebrev
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Strawberry. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 18.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!
Quality HotelTM er en del av Strawberry.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Jessheim nord, 2050 Jessheim
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 408944907
- Sist endret