Egon Byporten søker stjerner til kjøkken og restaurant!

Arbeidsgiver
EGON
Stillingstittel
restaurantmedarbeider / kokk
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Fast

Egon Byporten er i stadig vekst, og ser etter deg som ønsker en aktiv og morsom hverdag i vår restaurant eller på vårt kjøkken!

 

RESTAURANTMEDARBEIDER

Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.

Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.

Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.

ARBEIDSOPPGAVER:

  • Servering
  • Gjesteoppfølging
  • Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
  • Internmarkedsføring
  • Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
  • Deltid/ heltid

HVEM ER DU?

  • 20 år
  • Utadvendt, blid og omgjengelig
  • Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
  • Stiller spørsmål
  • Liker ansvar, både ta og gi
  • Ydmyk og lærevillig
  • Strukturert og pålitelig

 

KJØKKENMEDARBEIDER

Stillingen som kjøkkenmedarbeider innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.

ARBEIDSOPPGAVER ER

  • Varemottak
  • Produksjon
  • Mice en place forberedelser
  • Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
  • Deltid/ heltid


HVEM ER DU?

  • Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du samarbeider godt
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral


Om arbeidsgiveren

Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim.
Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst med 47 restauranter, 3 av disse i Sverige. I 2023 omsatte vi for over 2 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. Vi er i stadig utvikling, så fremover vil vi åpne flere restauranter.

Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Antall stillinger
4
Sted
Jernbanetorget 6, 0154 Oslo
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering

Nøkkelord

restaurant, kokk, servitør, bar, chef

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Per Matias Bustnes
Stillingstittel
Assisterende Daglig Leder
Følg firma
438 følger dette firmaet

Jernbanetorget 6, 0154 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 349296533
Sist endret 22. apr. 2024 07:57

Rapporter annonse