Sommerjobb i sommer-paradis

Arbeidsgiver
Big Fish / Cafecompagniet AS
Stillingstittel
Kjøkkensjef, Kokk, Servitør, Bartender
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Sommer/Sesong

Big Fish har 7 stillinger for sommeren 2024, i hovedsak uke 26 til 32, med mulig utvidelse. Vi er en uformell og kvalitetsrik restaurant på Hvaler, med et veldig positivt og energisk arbeidsmiljø.

 

Vi søker:

Kjøkkensjef — Servitører — Runners — Bartender — Kokk

---

Vi søker ny kjøkkensjef. Du kan enten ha erfaring og kunne jobben, men vi er også interesserte i personer som nylig har fått fagbrev. Hos oss vil du bli lært alt du trenger for å drive et kjøkken, og du vil få ansvaret for alle aspekter over tid. Dette er en gyllen mulighet, spesielt for unge personer. Vi søker rett person til vårt team, dermed er kun fagbrev et krav.

--- 

Alle andre stillinger er hovedsakelig heltid på sommerstid, med mulighet for deltid frem til sommeren. Kjøkkensjef er heltid hele året.

Du trenger å:

?     Være positiv

?     Ha et ønske om å lære noe nytt

?     Ville bli bedre og bedre

?     Gjøre noe fint for andre

 

Big Fish er en arbeidsplass som støtter deg på disse punktene: i å vokse og gro på en positiv måte.

Erfaringsmessig har vi ingen krav — har du en god innstilling, godt energinivå og en vilje til å vokse og lære kommer du til å gjøre det bra! Ellers setter vi helt klart pris på personer med erfaring også, men ikke nøl med å søke på grunn av manglende erfaring fra bransjen.

Stillingene har henholdsvis 16 og 20 års aldersgrense, ut i fra type stilling.

Vi er et sted som tar våre ansatte veldig seriøst, og kan by på en hyggelig arbeidsplass. Når du blir ansatt hos oss kan du forvente deg at du dermed blir tatt på alvor, får god opplæring, lønn etter tariffavtaler, og gode rammer rundt hver eneste arbeidsdag.

Om arbeidsgiveren

Uformell restaurant på sommerparadiset Hvaler. En seriøs og hyggelig arbeidsplass som utvikler ansatte. Mat laget fra scratch. Lokale råvarer. Drevet av en lidenskapelig familie!

Big Fish er en uformell restaurantgastropubcafe på Skjærhalden, Hvaler, 30 min fra Fredrikstad sentrum. Vi er familiedrevet, med et fokus på uformell mat av kvalitet, med lokale råvarer og laget fra bunnen av på huset. Vi har en personlig glød for alt vi gjør. Vi kontrollerer alle aspekter av bedriften og er veldig lidenskapelige av hva vi gjør. Restauranten ble bygget opp fra bunnen, og ble åpnet i 2015.

Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Antall stillinger
7
Sted
Torvet 6, 1605 Fredrikstad
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering,
Mat og servering / Kokk,
Mat og servering / Servitør

Nøkkelord

servitør, kjøkkenhjelp, kokk, spennende

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Daniel Huth
Stillingstittel
Daglig Leder
Denne annonsen har FINNs "Enkel søknad"
Følg firma
55 følger dette firmaet

Torvet 6, 1605 Fredrikstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 346836539
Sist endret 3. apr. 2024 17:15

Rapporter annonse