Bakerimedarbeider pakkeriavdeling
- Arbeidsgiver
- Goman AS
- Stillingstittel
- Bakerimedarbeider
- Frist
- 01.04.2023
- Ansettelsesform
- Fast
Til bakeriet på Rolvsøy utenfor Fredrikstadsøker vi etter to bakerimedarbeidere i fast 80 % stilling med erfaring innenfor ekspedisjon og pakking. Rette kandidater har relevant utdanning og kan arbeide selvstendig i en hektisk arbeidssituasjon. Bakeriet har produksjon i alle døgnets timer, så arbeid på kveld, natt og helg må påberegnes. Stillingene rapporterer til Avdelingsleder.
Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være
- Pakke brødvarer og småbakst
- Klargjøre for utkjøring til bedriftens kunder.
- Arbeide innen bedriftens rutiner og handlingsplaner for HMS, Matsikkerhet, vedlikehold og Kvalitet
Vi ønsker deg som har
- Evne til å jobbe selvstendig og i team
- Forståelse og evne til å sette deg inn i lokalt kvalitetssystem
- Kunne beherske bedriftens IT verktøy
- Gode norskkunnskaper. Minimum B1 nivå Kompetanse Norge.
- God fysikk og evne til å arbeide i et hektisk miljø
- Kan arbeide til fleksible arbeidstider
Vi kan tilby:
- Lønn etter kvalifikasjoner og tariff
- Gode pensjons- og forsikringsordninger
- Godt arbeidsmiljø i en bedrift i utvikling
- Ordnede arbeidsforhold
Søknadsfrist 01.04.2023.
Om arbeidsgiveren
Goman inngår i Coop Norge Industri AS, som er et datterselskap av Coop Norge SA. Goman driver bakerier i flere deler av Norge, omsetter for 1,4 mrd., og er hovedleverandør av brød- og bakervarer til Coop i Norge. Alle bakeriene har produksjon av ferske produkter, i tillegg til at enkelte bakerier produserer lagerleverte varer som atmospakket brød, knekkebrød og pølse- og hamburgerbrød. Konditori-virksomhet er en viktig del, og selskapet drifter en egen bestillingsside for kaker; www.minkake.no. Goman har bakerier på Sørlandet, Hønefoss, Jæren, Toten, Østfold, Søvik, Trondheim, Åsane og Fauske.
- Sektor
- Privat
- Antall stillinger
- 2
- Sted
- 1661 Rolvsøy
- Bransje
- Industri og produksjon,
- Matvareproduksjon og -industri,
- Butikk og varehandel
- Stillingsfunksjon
- Produksjon,
- Kvalitetssikring,
- Mat og servering
Nøkkelord
Bakeri, Bakerimedarbeider, Industrimedarbeider, Industri, Produksjon
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Beate Andersen
- Telefon
- 97 65 09 84
- Kontaktperson
- Hilde Døvre
- Telefon
- 90 74 54 90
1661 Rolvsøy