Vi søker kjøkkensjef, soussjef og kokker + pizzakokker til våre restauranter Tollboden 1865 og Park Café i sommer!

Arbeidsgiver
Det Lille Hotel
Stillingstittel
Kokk
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Sommer/Sesong
Bli kjent med DET LILLE HOTEL AS

Er du en ambisiøs kjøkkensjef, soussjef, kokk eller pizzakokk som vil jobbe et spennende hotell og restaurant på Sørlandet?

Det Lille Hotel er et unikt og historisk hotell midt i vakre Risør. I 2023 åpnet vi en ny hotell-avdeling og restaurant i byens ikoniske Tollbod og en restaurant/ bar i byens gamle Esso-stasjon . Vi søker nå kjøkkensjef, soussjefer og flere kokker på forskjellige nivåer, med à la carte erfaring, som vil være med på laget.

Det tilbys hovedsakelig sesongbaserte stillinger, men mulighet med forlengelse.

Her er det en unik mulighet for deg å utvikle karrieren din ved å jobbe sammen med et erfarent, dedikert og rutinert team.

På Tollboden er det en intim og delikat innredet restaurant med fokus på sjømat og kvalitet i alle ledd. Her vil det i sommer serveres både lunsj og middag, i tillegg til frokost for hotellets gjester.

Park Cafe ligger også rett ved kaikanten i bygget ved siden av Tollboden. Her er det en mer uformell og rustikk atmosfære, men med samme fokus på kvalitet på både mat og service. På Park Café serveres det lunsj og middag, med servering både inne og ute. I sommer skal vi også begynne med en egen pizza-stasjon rett utenfor og vil derfor trenge flere dyktige pizzakokker!

Det er to splitter nye, velutstyrte kjøkken i tillegg til et preppe-kjøkken rett over gaten som vil benyttes av begge restaurantene.


De to restaurantene eies av Det Lille Hotel, som er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder. Det betyr at vi satser på høy kvalitet og kundetilfredsstillelse i alle driftsområder. Hovedandelen av våre gjester har vært fra det private markedet, men etter utvidelsen av hotellet og restaurantene har vi kunnet satse mer på større grupper og selskaper, bryllup og lignende.


Dette er deg:

  • Erfaring med det norske og skandinaviske kjøkkenet
  • Kreativ og ambisiøs
  • Som er strukturert og tar ansvar
  • Er serviceminded og genuint opptatt av å gi den beste gjesteopplevelsen
  • Er samarbeidsvillig og villig til å lære
  • Liker å jobbe i høyt tempo
  • Er fleksibel og kan jobbe med andre relevante arbeidsoppgaver innenfor hotellet
  • Relevant erfaring er et pluss, men man kommer langt med riktig innstilling!

  

Vi kan tilby: 

  • En unik mulighet for å være med å utvikle et spennende hotell og spisested
  • Et godt arbeidsmiljø med folk som brenner for bransjen
  • Ansvarsfull jobb med varierende arbeidsoppgaver
  • Et profesjonelt og trygt arbeidsmiljø
  • Grundig opplæring
  • Mulighet for rom i bofelleskap hvis du ikke har bolig i Risør


Om byen

Risør har et imøtekommende og levende samfunn, med bra kulturliv og flott natur både til lands og til vanns.

Det er bra transport forbindelser; Oslo under 3 timer, Kristiansand 1,5 timer.

Om arbeidsgiveren

Historien om Det Lille Hotel begynte for 30 år siden med kun én hotellsuite i et historisk bygg som hadde vært overnattingssted siden tidlig 1900-tallet.

I de påfølgende årene har hotellet vært under stadig utvikling. Per i dag består det av 19 flotte suiter spredt rundt i historiske, gamle bygninger i sentrum og 9 luksuriøse dobbeltrom i den ikoniske bygningen, Tollboden. Her har vi også fått vår egne restaurant, Tollboden 1865 og har i tillegg åpnet restauranten Park Café i byens gamle Esso-stasjon. Vi er stolte over byens rike maritime historie, og hotellet skal formidle historien samt være et flott sted å bo.

Hotellet er familieeid med en etablert og engasjert stab. Ved åpningen av Tollboden startet vi et spennende nytt kapittel med 9 luksuriøse hotellrom og to flotte spisesteder. Restaurantene har blitt svært populære og spesielt på sommerstid med mange ferieturister. Derfor har vi behov for å utvide teamet vårt med nye kolleger som vil være med videre på eventyret. Vi ønsker folk som deler våre verdier om kvalitet, service og å skape de aller beste opplevelsene for våre gjester.

Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Antall stillinger
10
Sted
Strandgata 10, 4950 Risør
Bransje
Hotell og overnatting,
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering,
Mat og servering / Kjøkkensjef,
Mat og servering / Kokk
Arbeidsspråk
Norsk,
Engelsk

Nøkkelord

kokk, restaurant, á la carte, cook, pizza

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Amalie Bertelsen
Stillingstittel
Daglig leder
Telefon
37 15 14 95
Kontaktperson
André Wrengbro
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Denne annonsen har FINNs "Enkel søknad"
Følg firma
5 følger dette firmaet

Strandgata 10, 4950 Risør

Annonseinformasjon

FINN-kode 295051850
Sist endret 20. mar. 2024 12:42

Rapporter annonse