Frokostkokk
- Arbeidsgiver
- Clarion Hotel Bergen Airport
- Stillingstittel
- Frokostkokk
- Frist
- 26.09.2022
- Ansettelsesform
- Fast
Clarion Hotel er mer enn bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver detalj, og skaper møteplasser som øker livskvaliteten til våre gjester og kollegaer. Sammen med oss, vil du alltid være der det skjer, midt i hjertet av byen eller på flyplassen.
Og kjernen i alt; Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som sørger for at gjestene opplever noe mer enn bare en overnatting.
Ved å jobbe i Clarion Hotel kan vi garantere deg:
- At du vil omgi deg med de mest kunnskapsrike hotellansatte i Norden
- At du blir inkludert i avgjørelser som angår din avdeling
- At nettopp din mening betyr noe
- At du vil oppleve genuin glede og omsorg fra dine kollegaer og ledere
- At du får den utviklingen du trenger for å blomstre profesjonelt og personlig
- At du vil få muligheten til å jobbe i hele Norden - hvis du selv vil
- At du vil få jobbe i et trygt arbeidsmiljø som er i kontinuerlig utvikling og endring
Våre mål er skyhøye, og du kommer til å møtes av et team fullt av talenter og personligheter som hver dag tar de ekstra stegene for å levere gjesteopplevelser utenom det vanlige. Vår ambisjon er å ha de mest engasjerte og kompetente medarbeiderne i bransjen. Er du en av dem?
Nå søker vi en ivrig, dyktig og faglært frokostkokk eller lang erfaring.
Du kommer til å jobbe i et team som rapporterer til kjøkkensjef.
Du har erfaring fra restaurantkjøkken, og du brenner for å lage god mat.
Du har en positiv holdning, og drives av samarbeid mellom både kollegaer og avdelinger.
Du er ansvarsfull og drives av godt samarbeid mellom deg og dine kollegaer, og du tar fullt eierskap for gjestenes totale hotellopplevelse, og ikke bare ditt eget arbeidsområde, hver dag.
Stillingen innebærer arbeid på både ukedager og helger- akkurat slik det normalt sett er å jobbe på hotell.
Den tidligste vakten starter kl 04.30, søker må derfor disponere eget transportmiddel.
Vil du bli en del av vår fremtid i Clarion Hotel? Liker du å bli utfordret og å utfordre? Ja, da er du kanskje den vi søker.
I stillingen inngår blant annet følgende arbeidsoppgaver:
- Sammen med dine kollegaer skape en uforglemmelig helhetsopplevelse for våre frokostgjester
- Ansvarlig for klargjøring av frokostbuffet
- Lage matretter ihht rutiner og lønnsomhetsmål
- Ved behov, være behjelpelig og assistere øvrige kollegaer i andre posisjoner på kjøkkenet.
- Til enhver tid følge gjeldende rutiner og regelverk.
- Ved ansettelse blir en fullstendig stillingsbeskrivelse presentert
Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut.
Om arbeidsgiveren
Clarion Hotel® Bergen Airport ligger på Bergen Lufthavn, Flesland, og er det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av nye impulser. Med 200 hotellrom og en konferanseavdeling på 1 600 kvadratmeter er Clarion Hotel Bergen Airport et av Norges største konferansehotell. Vi har fokus på inspirerende arkitektur, moderne innredning, kunst, utsøkt mat, glade ansatte og deg som er gjest.
- Sektor
- Privat
- Sted
- Flyplassveien 555, 5869 Bergen
- Bransje
- Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kokk
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Isaac Staflin
- Telefon
- 40 49 61 19
Flyplassveien 555, 5869 Bergen