Utløpt

Operativ F&B Manager

Arbeidsgiver
Karl Johan Hotel
Stillingstittel
Operativ F&B Manager
Frist
02.07.2021
Ansettelsesform
Fast

Karl Johan Hotel er i en spennende tid hvor vi skal utvikle vårt F&B tilbud. Hotellet har tidligere vært drevet som et Bed & Breakfast hotell, men skal etter renovering og utvidelse nå fylle nye Restaurant Ekman med innhold. Konseptutviklingen vil i første omgang ha fokus på frokost, grupper/arrangement og boende gjester.

Karl Johan Hotel skal være et naturlig førstevalg for den moderne og urbane hotellgjesten som setter pris på høy komfort og et eksepsjonelt servicenivå i historiske omgivelser. Din lidenskap for mat og drikke, din kommersielle teft og din inngående kunnskap om Oslo-markedet vil hjelpe oss å nå dette målet.

Stillingen er nyopprettet, og du vil få mulighet til å påvirke egen hverdag og være med på det vi tenker blir en svært morsom og krevende tid fremover.

Stillingen har det overordnede ansvaret for daglig drift av kjøkken og restaurant, herunder ansvar for konsept, gjesteopplevelser, økonomi og personal. I startfasen vil det i hovedsak være aktuelt med operative arbeidsoppgaver både på kjøkken og i restaurant. Stillingen innebærer turnusarbeid inkludert kvelder og helger.

Stillingen rapporterer til General Manager og er en del av vårt lederteam. 

Hva kjennetegner deg?

  • Du er en kvalitetsbevisst og tydelig leder, som inspirerer og motiverer dine medarbeidere.
  • Du har god struktur og leverer opplevelser på toppnivå. 
  • Du holder deg oppdatert på aktuelle mat- og drikke trender. (Nasjonalt og internasjonalt)  
  • Du er fleksibel, løsningsorientert og nysgjerrig, kommuniserer lett og har et høyt kommersielt fokus.
  • Du trives både med administrasjon og med operativt arbeid i drift
  • Du trives i et lite team med mange ulike oppgaver

Din bakgrunn

  • Faglært kokk
  • Ledererfaring fra kjøkken og/eller restaurant med gode referanser
  • Du er vant til rapportering og rekruttering
  • Gode kunnskaper i engelsk og norsk, både muntlig og skriftlig
  • God forståelse for kjøkken/restaurant -økonomi, herunder kalkyler, timestyring, varekost, innkjøp, lagerstyring og varetelling
  • Gode datakunnskaper

 
Hvorfor skal du jobbe hos oss? 

Som vår nye F&B Manager vil du få en helt unik mulighet til å være med å videreutvikle vårt hotellprodukt. Med engasjerte kollegaer som lengter etter igjen å fylle hotellet med glade gjester garanterer vi hektiske og morsomme dager. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, stor grad av selvstendighet og et godt og uformelt arbeidsmiljø. Med trygge og ambisiøse eiere som satser i krevende tider er det også muligheter for videre utvikling både på hotellet og i konsernet ellers.

Søknad sendes på e-post til: camilla@karljohan.no
Tiltredelse: Etter avtale

PS: Relevante kandidater intervjues fortløpende så ikke vent med å søke! 

Om arbeidsgiveren

Nyrenoverte Karl Johan Hotel har fantastisk beliggenhet sentralt på øvre Karl Johans gate. I et av Oslos vakreste bygg fra 1899, og med et moderne art deco inspirert uttrykk innvendig, er hotellet en perle av de sjeldne. Hotellet har 157 rom i 2 ulike bygårder, restaurant og frokostsal med totalt 170 sitteplasser og 5 ulike møterom. Karl Johan Hotel driftes av Norlandia Hotel Group som også er en del av Adolfsen Group.

Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Sted
KARL JOHANS GATE 33 A, 0162 Oslo
Bransje
Hotell og overnatting,
Restaurant, mat og uteliv,
Reise og turisme
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kjøkkensjef,
Mat og servering / Restaurantsjef

Nøkkelord

hotell, restaurant, storkjøkken, reiseliv

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Camilla Lund Andersen
Stillingstittel
General Manager
Telefon
97 02 14 19
Nettverk
LinkedIn
Følg firma
53 følger dette firmaet

KARL JOHANS GATE 33 A, 0162 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 222316673
Sist endret 17. jun. 2021 14:22

Rapporter annonse