Vil du bruke sommeren på å bidra i at befolkningen i Norge får ferske, fristende produkter?
- Arbeidsgiver
- Bakehuset Heba
- Stillingstittel
- Produksjonsmedarbeider
- Frist
- 12.06.2021
- Ansettelsesform
- Sommer/Sesong
Da bør du søke hos oss, vi trenger midlertidige medarbeidere til nye produksjoner og ferie avløsning, med mulighet til fast 100% stilling. Medarbeiderne vi søker er hovedsakelig til pakking av produkter. Det er ønskelig at du kan jobbe hele sommeren.
Arbeids- og ansvarsområder:
- Produksjon på våre linjer i henhold til gitte kvalitetsnormer.
- Oppfølging av egen produksjon basert på våre kontrollskjemaer/kontroll punkter.
- Fordeling og pakking av produkter til kunder.
Dette MÅ du kunne for å søke:
Vi produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til kundens ønsker, du må derfor håndtere et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.
Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår deg, f.eks. over høy lyd fra maskin.
Det er ikke for alle å pakke bakevarer i et bakeri, du må derfor ha helsen i orden.
Det er en fordel om du:
Har erfaring fra produksjon, prosess eller annen form fra næringsmiddelproduksjon.
Har grunnleggende datakunnskaper, vi bruker blant annet M3, distrib og Office pakken
Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon
Har truckførerbevis.
Vi tilbyr:
Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff og kvalifikasjoner.
Pensjons- og forsikringsordninger
Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø
Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produserer hos oss
En stor del av våre ledere og nøkkelpersonell er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene hos oss er gode.
INFORMASJON
Bakehuset medarbeiderløfte er at en god arbeidsplass der du utgjør en forskjell
En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar.
Våre verdier er: Ekte, Glødende, Alltid Forberedt, og Helt i front
Bakehuset AS er Norges ledende og største bakeri, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,5 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.
Bakehuset Heba er et våre nyeste bakeri som ligger i Brumunddal.
Her baker vi brød og bakervarer som vi leverer til dagligvarebutikker i innlandet, inkludert lokale favoritter som Gulrotbrød og youghurtbrød. I tillegg produsere vi Pølsebrød/Hamburgerbrød til alle Norgesgruppen sine butikker.
Bakeriet har ca. 110 ansatte, baker og leverer seks dager i uken til ca. 210 kunder.
Bakehuset Heba er sertifisert etter mattrygghetsstandarden FSSC 22000.
Søknad bes sendt innen 12.06.2021. Vi ber deg benytte søknadslenken på www.norgesgruppen.no.
Mer informasjon om oss og bakeriet finner du på www.bakehuset.no/Heba
- Sektor
- Privat
- Sted
- Jemtlandsvegen 5, 2380 Brumunddal
- Bransje
- Industri og produksjon,
- Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon
- Produksjon
Nøkkelord
Ferskvarer, Mel, Maskin, Dynamikk, Prosess
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Tor Arne Blakarstugun
- Stillingstittel
- Bakerisjef
- Telefon
- 93 40 89 71
Jemtlandsvegen 5, 2380 Brumunddal