Kokk til Fjellhotell
- Arbeidsgiver
- NORDPÅ FJELLHOTELL AS
- Stillingstittel
- Kokk
- Frist
- Snarest
- Ansettelsesform
- Fast
Nordpå Fjellhotell søker en kokk med ambisjoner, høye krav til kvalitet og evne til å bidra med gode matopplevelser gjennom hele dagen, fra frokost til middag. Du er glad i å jobbe med mennesker, yte service og få folk til å føle seg velkommen. Du liker å bruke lokale råvarer, og kjenner godt til tradisjonelle matretter fra området, men du er heller ikke redd for å prøve ut nye konsepter.
Du vil være hovedansvarlig for at kjøkkendriften følger Mattilsynet krav, at råvarene blir tatt vare på, og at kjøkken og lagre holdes rene og ryddige.
Du blir motivert av å skape gode opplevelser for gjestene, og de rundt deg. Du har lett for å samarbeide, og har sans for orden og renhold.Det er en fordel at du er glad i naturen og kan sette pris på å være i et flott fjellområde.
Arbeidsbelastningen varierer i løpet av året, og det er derfor viktig at du er fleksibel og god til å planlegge arbeidsdagene dine.
Vi søker en kokk/kjøkkensjef som:
- Er fleksibel, og trives med en allsidig jobb
- Ikke er redd for høyt tempo når det trengs
- Snakker flytende norsk(eller svensk) og god engelsk
- Kan jobbe helg, morgen og kveld ved behov
- Setter høye krav til deg selv
- Utøver stolthet for faget
- Setter kunden i fokus hver eneste gang
Sentrale arbeidsoppgaver
- Ansvar og ledelse av kjøkken
- Produksjon og rutineoppfølging på kjøkkenet
- Kontroll på oppskrifter, volumer, kvalitet og leveranser til våre gjester
- Kontroll på varebestilling, svinn og lager
- Kalkyle- og kostnadskontroll for kjøkken
- Påse at Internkontrollsystem blir etterfulgt og videreutviklet
Ønskede kvalifikasjoner
- Du har fagbrev som kokk
- Du har god kjennskap til lokale råvarer og matretter
- Du har gjerne IK-mat kurs
- Førerkort kl. B en fordel
Vi kan tilby:
- En arbeidsplass i erværdige og sjarmerende lokaler
- En ansvarsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver
- Et inkluderende arbeidsmiljø
Om arbeidsgiveren
Nordpå ble bygd i 1829, og har siden den gang vært et sted der folk har trivdes. Ny og gammel tid går hånd i hånd her Nordpå, bygd på solide grunnverdier; respekt og ekthet.
- Nettverk
- Sektor
- Privat
- Sted
- Rundingen 76, 7383 Haltdalen
- Bransje
- Hotell og overnatting,
- Reise og turisme,
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kokk,
- Mat og servering / Kjøkkensjef
Nøkkelord
kjøkkensjef, mat, Kokk, restaurant, fjellhotell
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Ragnar Harper
- Mobil
- 95 85 10 45
Rundingen 76, 7383 Haltdalen