Utløpt

Executive Chef

Arbeidsgiver
Clarion Hotel Stavanger
Stillingstittel
Executive Chef
Frist
21.10.2020
Ansettelsesform
Fast
Bli kjent med Strawberry

 

"Clarion Hotel Stavanger er det eldste Clarion Hotellet i Stavanger - med åpning den 19 august 2000. Vi bygger nytt team på hotellet og er ute etter deg som liker forandringsledelse og er en leder som skaper arbeidsglede for våre kolleger" 



Kvalifikasjoner og egensakper:

  • Gode lederegenskaper 
  • Behersker norsk min. engelsk
  • Fagbrev som kokk
  • Bred erfaring fra á la carte- og bankettkjøkken 
  • God økonomiforståele 
  • Bidra til å øke livskvalitet og arbeidsgleden til gjester og ansatte
  • Rapporterer till General Manager 
  • Hovedansvar for kjøkken, bankett, Kitchen & Table, frokost, roomservice, 
  • Personalansvar som innebærer, vaktlister, opplæring og utvikling av kokker og lærlinger. Samt personalansvar for Sous Chefs og oppvask
  • Prognose- kostnads- og resultat ansvar.
  • Ansvarlig for at vi leverer et godt produkt til de kostnadsrammene som er satt
  • Ansvar for at forecast på timerapporter kommer inn i tid.
  • EC har ansvar for å holde seg selv og sine ansatte oppdatert på hva som skjer på huset.
  • Arbeide aktivt med The Beat og Loopon samt økonomiske mål.

Stillingen inneholder:

  • Daglig leder og ansvarlig for alle kjøkken på hotellet og oppvask 
  • Sette rutiner på kjøkkenet og oppvask - og se til at de blir fulgt
  • Ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.
  • Jobbe aktivt for å oppnå god feedback kultur i avdeling og på hotellet
  • Som en del av hotellets ledergruppe, være med aktivt å jobbe for å utvikle hotellet som en helhet.
  • Jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken.
  • Rekruttering skjer i samråd med GM
  • Duty vakter etter dutyliste 
  • Holde seg oppdatert på Clarion brand og sikkerhetsrutiner
  • Ansvarlig for hotellets IK-mat system og at hotellet opprettholder smilemunn på Mattilsynets tilsynsrapporter.
  • Følge kjedens rutiner og policies som uniform, moderat make-up, ingen smykker mm.
  • Koordinere og informere avdelingen om tider, menyer og aktiviteter.
  • Utvikling- og lønnssamtaler 
  • Bruk av timeplan og timeregistrering.
  • Prise og kalkullere produkter og menyer. Innkjøp skal skje innenfor avtalte budsjetter.
  • Delta på drift- og ledermøter, samt avholde avdelingsmøter og personalsamtaler (2 ganger i året). 
  • Være med på planleggingsmøter med kunder etter behov.

Vi kan tilby 

  • Fast ansettele  i 100% stilling
  • Lønn etter avtale
  • Godt arbeidsmiljø 
  • Inngår i hotellets ledergruppe

 

Våre forventninger:

I ditt arbeid på Clarion Hotel Stavanger forventes det at du jobber etter Nordic Choice Hotels verdiord ENERGI, MOT og BEGEISTRING.

Du skaper Energi gjennom en tydelig og positiv fremtreden. Du viser Mot med å være ydmyk og våge å tenke annerledes og at du viser nysgjerrighet og løfter dine kolleger med Begeistring.

WeCare er en del av vår kultur og identitet og dette er vi stolte over. Som en del av Nordic Choice Hotels deler i en tradisjon og en kultur å gjøre mer en det som er forventet av oss - for gjestene, våre kolleger, samarbeidspartnere og miljøet rundt oss, både Nasjonalt og Internasjonalt.

Dette kaller vi We Care!

Om arbeidsgiveren

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!


 

Sektor
Franchise/Selvstendig næringsdrivende
Sted
Ny Olavskleiv 8, 4008 Stavanger
Bransje
Hotell og overnatting
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kjøkkensjef

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Odd Petter Meinseth
Følg firma
3338 følger dette firmaet

Ny Olavskleiv 8, 4008 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 193946700
Sist endret 6. okt. 2020 10:11

Rapporter annonse