Kjøkkensjef -Strand Hotel Fevik
- Arbeidsgiver
- Strand Hotel Fevik AS
- Stillingstittel
- Kjøkkensjef
- Frist
- 08.10.2020
- Ansettelsesform
- Fast
Vi ser etter deg som evner å motivere og inspirere. Du har et glødende engasjement, er faglig dyktig og er opptatt av å levere matopplevelser av høy kvalitet.
Kvalifikasjoner:
- ønskelig med god erfaring fra á la carte- og bankett servering
- God økonomiforståelse
- fagbrev som kokk
- kreativ og nytenkende
- ledererfaring
-Gode evner til å planlegge, organisere og delegere
- Faglig tyngde og interesse for mat.
- Behersker engelsk skriftlig og muntlig
- Ærlig, tydelig, strukturert og energisk som trives i høyt tempo.
- person som liker å lede og stimulere sine kollegaer
- Ha en positiv og fleksibel serviceinnstilling
- like å ha kontakt med gjester
- opptatt av lokalmat.
Arbeidsoppgaver inkluderer blant annet:
- Organisering av daglig drift i kjøkkenet
- Varebestilling
- lagerstyring
- timestyring
- menykalkulasjon
- Oppfølging av lærlinger og kokker
- Utforming av nye løsninger og menyforslag
- Ansvar for IK-mat, lagerkontroll, renhold og sikkerhet
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
- Kvalitetssikring
- Fast ansettelse i 100% stillling
- Personalansvar for kjøkken
- inngår i hotellets ledergruppe
- Mulighet til å påvirke omsetnings- og resultatmål
- Mulighet til å jobbe med et av de beste mat- og reiselivsproduktene i vårt distrikt.
- Meget moderne og velutstyrt kjøkken, med gode kjøl og frysekapasitet.
Vår matfilosofi:
- Kortreist, sesongbasert mat tilberedt fra bunnen av
- Vår- og sommersesongen er det hovedvekt på selskaps- og bryllupsservering samt á la carte til hotellets lunsj og middagsgjester.
- Resten av året er det høy aktivitet med servering til kurs- og konferansegjester og selskap.
Kontakt Rune i people for spørsmål rundt stillingen
E-post: rsm@people.no tlf: 97050220
Om arbeidsgiveren
Strand Hotel Fevik har 89 gjesteværelser, og hovedsegmentet er kurs og konferanse. omsetning 2019 var på ca 45 millioner, og den fordeles ca 50/50 på losji og F&B.
Om sommeren er det hovedvekt på individuelle ferie og fritidsgjester, med a la carte og selskap. Vi er landsdelens største på bryllup i sesongen mai til september.
Classic Norway Hotels har i dag 16 spennende virksomheter i Norge som favner hoteller, restauranter og aktiviteter. Alle hotell har en helt spesiell beliggenhet med korte avstander til verdenskjente severdigheter som Lofoten, Geiranger, Trollstigen og Atlanterhavsveien. Classic Norway er en leverandør av komplette kvalitetsprodukter til norske og internasjonale kunder fra næringsliv og ferie-/ fritidsmarkedet. Hovedkontoret til Classic Norway ligger i Molde.
- Nettverk
- Sektor
- Privat
- Lederkategori
- Leder
- Sted
- Nedre Hausland 80, 4870 Fevik
- Bransje
- Hotell og overnatting,
- Restaurant, mat og uteliv,
- Reise og turisme
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kjøkkensjef
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Rune Steen Moen
- Stillingstittel
- People
- Telefon
- 97 05 02 20
Nedre Hausland 80, 4870 Fevik