Vi søker en faglig sterk og serviceorientert Kokk / NK til vår kontrakt på Haukeland Hotell
- Arbeidsgiver
- Eurest AS
- Stillingstittel
- Kokk / NK
- Frist
- 16.08.2020
- Ansettelsesform
- Fast
Ønsker du å bidra til dagens kanskje viktigste måltid?
Er du brennende opptatt av kvalitet i alle ledd, genuint interessert i å yte minnerik service, og brenner du for å lage god mat og drikke? Vil du i tillegg være med å sette Compass Group på kartet over den beste leverandøren av måltidstjenester? Da vil vi gjerne ha med deg på laget!
Vi søker en faglig sterk og serviceorientert Kokk til vår kontrakt på Haukeland Hotell!
Hovedoppgaven til våre kokker er å lage, tilberede og presentere maten på en slik måte at det overgår kundenes forventninger, og bidrar til at Compass Group er nr. 1 på mat og service.
Viktigste arbeidsoppgaver/ ansvar
- Praktisk gjennomføring av matproduksjon og servering
- Ansvarlig for å etterleve HMS og IK-mat standarder og krav
- Følge opp varemottak og varelager
- Renhold av kjøkken i henhold til gjeldende renholdsplan
- Bidra til engasjement, lojalitet og sosialt miljø på arbeidsplassen
- Stedfortreder for Kjøkkensjef
Kvalifikasjoner
- Faglært kokk med erfaring
- Behersker norsk skriftlig og muntlig
- Erfaring fra hotell-, restaurant- og/eller institusjonskjøkken
- Interesse og/eller erfaring fra ledelse
- Kvalitetsbevisst
- Serviceorientert og fleksibel
- Ansvarsfull og selvgående
- Strukturert og nøyaktig
Vi tilbyr
- Konkurransedyktige betingelser og lønn etter tariff
- Et arbeidsted med varierende hverdag i et spennende internasjonalt firma
- Godt arbeidsmiljø og gunstige skiftordninger
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
Fast stilling 100% turnus
Tiltredelse: 1.september 2020 eller etter avtale
Søknadsfrist: 16.august 2020
Om arbeidsgiveren
Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidstjenester og andre supporttjenester med rundt 500 000 ansatte i over 50 land. I Norge er vi ca. 1900 ansatte som jobber under varemerkene ESS, Eurest, Eurest Services og Medirest hos kunder både i offentlig og privat sektor.
VI har gleden av å servere mer enn 100 000 måltider hver dag fordelt på over 200 serveringssteder og levere tilpassede støttetjenester som gjør hverdagen enklere for kunden. Dette gir oss den kunnskapen vi trenger for å utvikle gode løsninger, levere høy kvalitet og gi suveren service.
- Sektor
- Privat
- Sted
- 5021 Bergen
- Bransje
- Hotell og overnatting,
- Storhusholdning og catering,
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kokk,
- Mat og servering / Restaurantsjef,
- Mat og servering
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Per Almås
- Stillingstittel
- Kjøkkensjef
- Telefon
- 55 20 92 74
5021 Bergen