BESATT

Vi søker konsernkjøkkensjef i spennende serveringsgruppering i Oslo

Arbeidsgiver
Skagstindgruppen AS
Stillingstittel
Konsernkjøkkensjef
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Fast
Bli kjent med SKAGSTIND AS

Vil du jobbe i en av de mest spennende serveringsgrupperingene i Norge?


Vi er i vekst og ønsker å styrke teamet med en ambisiøs lagspiller med kompetanse og lidenskap for mat. Skagstindgruppen som per dags dato drifter 8 serveringssteder i Oslo har en filosofi om at det er summen av kvaliteten til hver enkelt ansatt, satt inn i et godt team som skaper resultater og gode verdier. Nå utvider vi teamet for en nyopprettet stilling som konsern-kjøkkensjef.


Med våre vekstambisjoner vil vi i 2021 ha fire større kjøkken fordelt på våre steder hvorav en nyåpning i 2021. Som Konsernkjøkkensjef vil du ha personalansvar for 4 kjøkkensjefer og 20-25 kokker. Våre kjøkken er av ulik karakter og produktporteføljen vi leverer spenner seg fra catering for opptil 300 personer til fine-dining menyer på faste steder.

Vi søker deg som elsker faget, og som ønsker et miljø for å vokse faglig samt videreutvikle dine lederegenskaper. Oppstart estimeres til 1.desember 2020.


Overordnede arbeidsoppgaver:

·     Konsernkjøkkensjefen vil ha det overordnede ansvaret for rekruttering, opplæring, matkvaliteten, matsikkerheten (IKT Mat) og menyutviklingen på våre kjøkken.

·     Rekrutteringsansvar, tett dialog og oppfølging av kjøkkensjefene ved våre kjøkken, samt eierskap til, og kvalitetssikring av, rutiner, standarder og systemer.

·     Konsernkjøkkensjefen vil være sentral ved oppstart av nye konsepter, både under planleggingsfasen og operativt i åpningsfasen. Det forventes at konsernkjøkkensjefen er en støttespiller overfor kjøkkensjefene, og opparbeider seg respekt i gruppen, blant annet gjennom inngående forståelse for driften.

·     Konsernkjøkkensjefen har også ansvaret for kontakt og oppfølging overfor leverandører tilknyttet våre kjøkken.

·     Konsernkjøkkensjefen vil ha personalansvar for våre kjøkkensjefer.


Personlige egenskaper


Skagstindgruppen er verdibasert, og det er avgjørende at ditt verdigrunnlag er i tråd med våre verdier. Dette kjennetegner måten vi jobber på og hva vi ser etter hos nye medarbeidere.

Den riktige kandidaten er brennende opptatt av matkvalitet, og har en naturlig autoritet i kjøkkenet, som følge av en udiskutabel faglig kompetanse. Som leder er du samlende, strukturert og tydelig.


Faglige kvalifikasjoner

Vi ser etter en faglig svært dyktig person, med inngående forståelse, ferdigheter og kunnskaper fra både fine dining og matservering til større arrangementer, som i tillegg har tyngde og ledererfaring på overordnet nivå fra en større virksomhet. Solid erfaring som kjøkkensjef eller liknende erfaring er en forutsetning.

Det er i tillegg en forutsetning at du snakker og skriver et skandinavisk språk og engelsk.

Konsernkjøkkensjefen vil ha arbeidsplass på våre kontorer på Vulkan i Oslo, og vil være en del av et offensivt og faglig sterkt miljø. Du må være fleksibel på arbeidstider og det presiseres at noe operativ bistand på kjøkken forventes, spesielt i forbindelse med oppstart av nye konsepter og oppfølging av eksisterende.

Stillingen som Konsernkjøkkensjef er svært spennende og en unik mulighet til å påvirke matopplevelsene til et stort antall mennesker i en gruppering i sterk vekst.

Som Konsernkjøkkensjef rapporterer du til daglig leder i Skagstindgruppen.

 

Vi kan tilby:

-      En spennende og variert arbeidsplass

-      Et trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere

-      Utviklingsmuligheter

-      Gode lønnsbetingelser


Om Skagstindgruppen:

Skagstindgruppen har spesialisert seg på aktivitetsbasert uteliv og drifter 8 steder i Oslo, samtidig som vi er engasjert i musikkfestivaler. Vi har hovedkontor på Vulkanområdet i Oslo. For mer informasjon se www.skagstindgruppen.no

 

Er du den vi leter etter?

Send søknad og CV til Daglig Leder i Skagstindgruppen, Morten Guldvik.

Sektor
Privat
Lederkategori
Fagleder
Sted
0178 Oslo
Bransje
Event og arrangementer,
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kjøkkensjef

Nøkkelord

konsernkjøkkensjef, fagansvarlig, restaurant, catering, event

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Morten Guldvik
Stillingstittel
Daglig leder
Følg firma
139 følger dette firmaet

0178 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 184541329
Sist endret 22. aug. 2020 19:28

Rapporter annonse