Utløpt

Ønsker du å jobbe med råvarer av høy kvalitet og trives i et pulserende miljø?

Arbeidsgiver
Solstrand Hotel & Bad
Stillingstittel
Sous chef og kokk
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Fast

Liker du å lage god mat med råvarer av høy kvalitet? Trives du i et pulserende internasjonalt miljø med høye krav til kvalitet og effektivitet? Ønsker du ryddige arbeidsforhold med en kombinasjon av dag- og kveldsvakter, samt fri annen hver helg? Da er Solstrand noe for deg!

 

Vi søker arbeidsglad sous chef og kokk til vårt kjøkken.

 

Solstrand er et historisk hotell med langsiktig perspektiv og fokus på kvalitet i alle ledd. Vi tilbyr matopplevelser i tiden, og jobber med råvarer av høy kvalitet, i sesong og helst kortreiste. Vi brenner for å redusere matsvinn og benytte råvarene så godt og kreativt som mulig. Hotellet har 135 rom, og vi har mellom 150-200 gjester til frokost, lunsj og kveldens tre-retters meny om kvelden. I tillegg serverer vi kaffemat til møter, småretter og selskapsmenyer. Hver gjest har flere måltider i løpet av oppholdet og variasjon i opplevelser er avgjørende. Hos oss må du være løsningsorientert og like å samarbeide med dine kollega og på tvers av avdelinger.

 

Sous chef – 100% stilling 

 

Arbeidsoppgaver:

  • Ta styring på dagen, planlegge og gjøre teamet ditt trygg på leveransen.
  • Jobbe strukturert og målrettet for å komme i mål med måltidsleveransen til riktig tidspunkt.
  •  Opplæring og videreutviklingen av lærlinger i samarbeid kokkene. Som sous chef har du ansvar for oppfølging av mål og lærlingens utvikling.
  • Bidra i utvikling av meny og måltidskonsept.
  • Ta kontroll på varemottak og være deltakende i innkjøp/bestillinger.
  • Jobbe målrettet med matsvinn. Solstrand skal etterlate seg minst mulig fotavtrykk.
  • Kommunikasjon med hotellets andre avdelinger for å sikre best mulig måltidsleveranse.

 

Hvem er du?

  • Du er arbeidsglad, og liker å lede og spille andre gode. Vi får det til sammen, ikke alene.
  • Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene.
  • Du evner å motivere og inspirere et internasjonale team.
  • Du liker å kvalitetssikre daglig drift og tenker økonomi og bærekraft i alle ledd.
  • Du er faglig dyktig og har stor respekt for gjestens måltidsopplevelser. 
  • Du har sunne verdier knyttet til bærekraft, spesielt rundt kildesortering og hva som egentlig er nødvendig å forbruke.

 

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra stilling med lederansvar, fortrinnsvis hotell.
  • Fagbrev kokk og minimum 5 års erfaring fra kaldt og varmt kjøkken.
  • Må kunne beherske et skandinavisk språk og engelsk.

Solstrand ønsker å tilby ryddige og forutsigbare arbeidsforhold. En sous chef stilling krever likevel en viss fleksibilitet i uforutsigbare arbeidssituasjoner.

 

 

Kokk – 100% stilling 

Våre kokker jobber gjerne roterende over tid på tre ulike stasjoner; kaldmat, varmmat og dessert. Dette gir varierte oppgaver og bredere kompetanse.

 

Dine arbeidsoppgaver: 

  • Produsere god og hjemmelaget mat av høy kvalitet.
  • Følge gjeldene IK mat rutiner og renholdsplaner.
  • Håndtere varemottak
  •  "Coache" lærlinger og følge dem opp i arbeidshverdagen
  •  Være målbevisst rundt mengdeberegninger for å sikre minimalt matsvinn. Solstrand skal etterlate seg minst mulig fotavtrykk.

 

 

Hvem er du? 

  • Du er arbeidsglad og trives i et internasjonalt miljø.
  • Du må like å jobbe i et travel kjøkken med høyt tempo gjennom hele arbeidsdagen.
  • Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene
  • Du er faglig dyktig og har stor respekt for gjestens måltidsopplevelser. 
  • Du har sunne verdier knyttet til bærekraft, spesielt rundt kildesortering og hva som egentlig er nødvendig å forbruke.

 

Kvalifikasjoner:

  • Fagutdannet kokk 
  • Har erfaring fra lignende arbeid, fortrinnsvis hotell. 
  • Må kunne beherske et skandinavisk språk og engelsk.


Om arbeidsgiveren

Solstrand ble bygget i 1896 av Christian Michelsen, Norges første statsminister. Her skulle "de bergenske kjøpmenn" ha et sted å hente "kraft til sin store gjerning i Bergen by." I 125 år har Solstrand vært bergensernes avbrekk i det storslåtte landskapet ved Bjørnafjorden, bare 30 km fra Bergen sentrum.
Siden 1929 har familien Schau-Larsen drevet hotellet – med kjærlighet til stedet og gjestene. Fortsatt kommer vestlendingen hit til et avbrekk fra hverdagen, feiring av merkedager eller møter der samtalen og fellesskapet er viktig. Langsiktighet og bærekraft preger alt vi gjør.
Solstrand er arbeidsplassen til 120 medarbeidere fra 24 ulike nasjoner. Bedriftskulturen er tuftet på kompetanse, åpenhet og respekt. Vi bryr oss om gjestene og hverandre. Skal du trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, være arbeidsglad og like en hektisk hverdag. Vi ønsker at gjestene skal oppleve oss som vennlige og løsningsorienterte.
Som medarbeider på Solstrand må du snakke et skandinavisk språk og engelsk.

Solstrand er medlem i De Historiske Hotel & Spisesteder, Olavsrosa og Smak av Kysten.

Velkommen til oss!

Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Antall stillinger
2
Sted
Solstrandvegen 200, 5200 Os
Bransje
Hotell og overnatting,
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Hotell og overnatting / Service/servering,
Mat og servering / Kokk

Nøkkelord

kokk, hotell, restaurant

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Kenneth Evensen
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Telefon
56 57 11 00
Følg firma
54 følger dette firmaet

Solstrandvegen 200, 5200 Os

Annonseinformasjon

FINN-kode 183291500
Sist endret 27. sep. 2021 15:44

Rapporter annonse