Utløpt

Jordbærpikene søker en offensiv, kommersiell og kreativ matfaglig ansvarlig til å løfte oss videre

Arbeidsgiver
Jordbærpikene AS
Stillingstittel
Matfaglig ansvarlig/produktutvikler i Jordbærpikene
Frist
20.06.2020
Ansettelsesform
Fast

Jordbærpikene er en landsdekkende norsk kjede som serverer fantastisk mat laget fra bunnen av i våre kaféer på kjøpesentre i det ganske land.  Med gode råvarer og kyndige mennesker som brenner for å levere den beste gjesteopplevelsen har vi servert kvalitetsmat siden 2003 – for folk  barnefamilier og folk flest. I Jordbærpikene har vi nå 41 kaféer, og vi skal fortsette å vokse med flere enheter for å skape gode matopplevelser for enda flere. 

Som matfaglig ansvarlig er du en avgjørende nøkkelperson i drift, ekspansjon og utvikling av konseptet. Til å gripe det ansvaret søker vi deg som har fokus på detaljer og kvalitet i alle ledd, og et brennende ønske om å skape gode gjesteopplevelser gjennom den beste smaksopplevelsen. 

Du vil være hovedansvarlig for utvikling og ivaretakelse av det matfaglige aspektet i kjeden. Dette innebærer blant annet å lede prosesser produktutvikling, opplæring av nye nøkkelpersoner på kjøkken, deltakelse ved åpning av nye enheter. Matfaglig ansvarlig blir en del av et godt innarbeidet servicekontor bestående av dyktige ledere og  fagfolk innenfor økonomi og marked, som har stor gjennomføringsevne, humør og dedikasjon som fellestrekk. Passer du inn i den karakteristikken kan denne jobben være noe for akkurat deg. 


Som Matfaglig ansvarlig vil dine hovedoppgaver være: 

  • Lede arbeide med produktutvikling for mat og drikke i  kafé, og på brief fra Konsept- og kategorisjef besørge at maten vi serverer er i tråd med kundebehov og trender. 
  • Menyutvikling.
  • Kvalitetssikre konsept og meny kontinuerlig gjennom tett dialog med Franchisetakere og kokker.
  • Ansvar for matfaglig kursing i kjeden. Herunder opplæring av kokker i mat og meny, med særlig fokus på nyetableringer.
  • Sammen med Kjedeleder og ledergruppen bygge organisasjon, kompetanse og kultur som bidrar til lønnsom vekst 
  • Kartlegge at HMS og internkontrollrutiner følges opp ved besøk i kaféene
  • Arbeid med kalkyler og resultatansvar for kjøkken
  • Bidra til å utvikle en lønnsom og effektiv kjede som skaper vekst gjennom flere kunder og flere utsalgssteder 


Vi ser etter deg som har: 

  • Utdannet kokk og- eller høyere matfaglig utdanning
  • Erfaring med konsept, kategori og/eller produktutvikling i forbrukermarkeder 
  • Erfaring med prosjektarbeid, og/eller implementering av prosjekter
  • Erfaring fra kursing 


Som menneske kjennetegnes du ved å være: 

  • Svært interessert i mat
  • Strukturert og med høy gjennomføringsevne 
  • Offensiv og ambisiøs på selskap og egne vegne 
  • Kommersiell i både stil og adferd
  • Idérik og kreativ
  • En god relasjons bygger som evner å motivere andre til prestasjon 


Vi kan tilby en utfordrende og attraktiv stilling i et vekstselskap, deltakelse i et profesjonelt fagmiljø og et livlig og energisk arbeidsmiljø. Dersom du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte HR-konsulent i Bitastad, Sivert Steinvikaune på tlf. 924 60 302, eller Kjedeleder Frank Angelvik på tlf. 924 27 372. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 


Om arbeidsgiveren

Så hyggelig at du vil vite mer om Jordbærpikene. Vi ser alltid etter dyktige kolleger!  


Om oss

Da Konditor og mesterkokk Lars Lian åpnet Jordbærpikene i Trondheim i 2003 var målet å skape et ujålete spisested med gode råvarer, enestående atmosfære og omtanke for gjestene. Det var en vinneroppskrift. I dag er vi et husholdningsnavn for kafégjengere over hele Norge med avdelinger på små og store kjøpesenter over hele landet. Vi åpner fortsatt nye avdelinger og er alltid på utkikk etter inspirerende franchisetakere, dyktige kokker og engasjerte servitører.


Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er muligens Norges koseligste. Mat fra eget kjøkken, på egne oppskrifter, servert i sjarmerende lokaler av trygge, dyktige og vennlige kokker og servitører. Et sted hvor familie, venner og kolleger kan lunsje sammen, samles rundt middagsbordet, eller treffes over kaffe og nystekt bakst. Menyen består av folkekjære klassikere, tilberedt med kjærlighet til matfaget og respekt for gjesten, alltid med Jordbærpikenes egen tvist. 


Vil du starte din egen Jordbærpikene? 

Som et franchisedrevet konsept er vi alltid interessert i å snakke med deg som vil starte lokalmiljøets beste kafé. Hos oss får du grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape et lønnsomt og populært spisested og ikke minst arbeidsplass. Vi er et etablert suksesskonsept med en velutviklet og støttende serviceorganisasjon, noe som gir deg alle forutsetninger til å lykkes. Jordbærpikene har i dag totalt 650 ansatte og omsetter for ca. 300 millioner.


Bitastad –  selskapet bak selskapet

Jordbærpikne er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. 

Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag kjdene Big Bite,  Sabrura, Sot bar & burger og Jordbærpikene.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Sted
Olav Tryggvasons Gate 40, 7012 Trondheim
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Kurs og opplæring,
Mat og servering,
Mat og servering / Kjøkkensjef

Nøkkelord

matfaglig ansvarlig, head chef, produktutvikler

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Sivert Steinvikaune
Stillingstittel
HR-konsulent
Telefon
92 46 03 02
Følg firma
140 følger dette firmaet

Olav Tryggvasons Gate 40, 7012 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 180417682
Sist endret 21. jun. 2020 00:12

Rapporter annonse